Haberler

Limak Holding önünde İsrail protestosu! Slogan atan gruba polis müdahale etti

Güncelleme:

İsrail'in Gazze'ye saldırılarının başladığı tarih olan 7 Ekim 2023'ten bu yana, 150'ye yakın gemiyi İsrail limanlarına ulaştırmakla suçlanan Limak Holding protesto edildi. Filistinlilerle dayanışma mesajı veren grup, Limak Holding'in önünde "Katil İsrail" sloganları attı. Gruba, holding önünde bulunan polis müdahale etti.

İsrail'in Gazze'deki insanlık dışı saldırılarını protesto eden bir grup, saldırıların başladığı 7 Ekim 2023'ten bu yana 150'ye yakın gemiyi İsrail limanlarına ulaştırdığı iddiasıyla Limak Holding'i protesto etti.

İsrail'in yaklaşık 5 aydır saldırılarını sürdürüp yardım girişini engelleyerek büyük bir "insani felakete" neden olduğu Gazze Şeridi'nde insani kriz her geçen gün ciddileşirken, Tel Aviv yönetimine de birçok ülkeden tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak İsrail'e gemi göndermekle itham edilen Limak Holding protesto edildi.

İSRAİL'E GEMİ GÖNDERMEKLE SUÇLADIKLARI LİMAK HOLDİNG'E PROTESTO

Limak Holding'in Ankara'daki merkez binası önünde toplanan bir grup, İsrail saldırılarının başladığı 7 Ekim 2023'ten bu yana, 150'ye yakın gemiyi İsrail limanlarına ulaştırmakla suçladıkları Limak Holding'i protesto etti.

"KATİL İSRAİL" SLOGANLARI ATTILAR

Filistinlilerle dayanışma mesajı veren grup, holding binası önünde "Katil İsrail" sloganları attı. Öte yandan grupla, çevik kuvvet polisleri arasında arbede yaşandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Limak Holding İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Ahmet AKGÜL:

Din iman para artık. Dava falan kalmadı

320
18
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Din ,iman para değildir Yerinde duruyor....Bazı insanların dini ,imanı para olmuş.... Bakara 174.ayet... Allah’ın indirdiği kitabın bir bölümünü gizleyenler ve onu az bir şey karşılığında satanlar yok mu, onlar karınlarına ateşten başka bir şey doldurmuyorlar. Allah kıyamet gününde onlarla konuşmayacak, onları arındırmayacak! Onlar için elem verici bir azap vardır.

yanıt204
yanıt17
Doğrucu:

Bakara makara has nas diye diye doları 35 yaptınız, bakara okuda dolar düşüyormu bakalım çıktığı kesinde

yanıt82
yanıt213
Onemli Degil:

Demek ki Yol Veren Yonetim Var..Sizi Ilgilendiren Kisim, Yonetime de Siz Yol Verin..Verebilirmisiniz ? HAYIR..Eeee ? Ne diye Bos Bos Gurultu Yapiyorsunuz ??

131
23
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Limak birçok yap işlet devret projesini alan şirketlerden biriydi galiba

yanıt118
yanıt7
birgörüş:

Devlet İsrail e yaptırım kararı alıp tüm ticareti durdursa işinize gelecek ekonomide sıkıntı büyüyecek, yaygarayı koparacaksınız değil mi? İsrail de halk Türk ürünlerine boykot yapıp almıyor Siz niye Türkiye de boykota katılmıyorsunuz?

yanıt0
yanıt0
Muharrem Şahin:

Açlık ve sefaletle boğuşan bir Afrika ülkesi kadar onurlu davranan bir ülke daha yok malesef

131
3
yanıtYanıtla
birgörüş:

Türkiyedeki açları doyuramıyoruz bir türlü ekonomik baskım demek ekonomik sıkıntı demek bunu istiyorlar

yanıt0
yanıt0
Hacı Şembeki:

Allah’ın indirdiği kitabın bir bölümünü gizleyenler ve onu az bir şey karşılığında satanlar yok mu, onlar karınlarına ateşten başka bir şey doldurmuyorlar. Allah kıyamet gününde onlarla konuşmayacak, onları arındırmayacak! Onlar için elem verici bir azap vardır. Bakara suresi 174.ayet.... inancını çıkarları ve para için satanları uyarıyor Allah....Ama nafile..

74
11
yanıtYanıtla
AYHAN TURAN :

biraz da şimdiki zamana dönelim. yaşadığımız gerçeği görelim.

yanıt6
yanıt10
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title