Haberler

İsrail, Gazze Şeridi'nde esir alınan kadın askeri kurtardı

Güncelleme:

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik kara operasyonunda 7 Ekim'de Hamas tarafından esir alınan 1 kadın asker kurtarıldı. Kurtarılan askerin adının Ori Megidish olduğu, sağlık durumunun iyi olduğu ve ailesiyle bir araya geldiği öğrenildi.

İsrail, Gazze Şeridi'ne düzenlenen kara operasyonunda esir alınan 1 kadın askerin kurtarıldığını açıkladı.

1 KADIN ASKER KARA OPERASYONUNDA KURTARILDI

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken, İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) ve iç istihbarat servisi Şin Bet, Gazze Şeridi'ne düzenlenen kara operasyonunda Hamas tarafından esir alınan 1 kadın askerin kurtarıldığını açıkladı.

AİLESİYLE BİR ARAYA GELDİ

IDF ve Şin Bet tarafından yapılan ortak açıklamada, kurtarılan askerin adının Ori Megidish olduğu aktarılarak, sağlık durumunun iyi olduğu ve ailesiyle bir araya geldiği ifade edildi. Açıklamada, "IDF ve Şin Bet, esir alınanların serbest bırakılması için her türlü çabayı göstermeye devam edecek" ifadeleri kullanılarak, operasyon hakkında daha fazla ayrıntıya yer verilmedi.

İsrail, Gazze Şeridi'nde esir alınan kadın askeri kurtardı

7 EKİM'DE ESİR ALINMIŞTI

İsrail basınında yer alan haberlerde, Megidish'in 7 Ekim'de Nahal Oz Üssü'ne düzenlenen saldırı sırasında rehin alındığı belirtildi. Öte yandan İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde en son 239 kişinin esir tutulduğunu açıklamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

İsrail Gazze Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title