Haberler

İsrail'e Gazze'de büyük şok! 21 asker çöken binanın altında kalarak can verdi

Güncelleme:

7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Gazze'de 25 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail ordusu, dün savaştaki en büyük asker kaybını yaşadı. Gazze'de bir binayı kuşatıp mayın kullanarak yıkmaya çalışan 21 İsrail askeri, Hamas'ın attığı füzenin mayına isabet etmesi sonucu yıkılan binanın altında kalarak hayatını kaybetti.

Gazze'de 3,5 ayda 25 binden fazla kişiyi katleden İsrail ordusu, Hamas'la çatışmalarda savaştaki en büyük asker kaybını yaşadı.

21 ASKER ÇÖKEN BİNANIN ALTINDA KALDI

Gazze'nin güneyindeki çatışmalarda bir binayı kuşatan İsrail askerleri, çöken binanın altında kaldı. Hamas militanlarının RPG ile ateş açtığı İsrail askerlerinin yedek ordu birliğinde görevli olduğu bildirildi. Ordu sözcüsü Daniel Hagari, olayda 21 yedek askerin öldüğünü duyurdu.

İsrail'e Gazze'de büyük şok! 21 asker çöken binanın altında kalarak can verdi

HAMAS'IN FÜZESİ MAYINA İSABET ETTİ

İsrail basını, isimleri açıklanan askerlerin Hamas'la çatışmalarda binaları mayın kullanarak yıkmakla görevli olduğunu aktardı. Hamas'ın attığı bir füzenin mayına isabet etmesi sonucu binanın askerlerin üzerine yıkıldığı tahmin ediliyor.

İSRAİL SON DÖNEMDE CİDDİ KAYIPLAR VERİYOR

İsrail ekipleri olayın ardından hemen bölgeye giderek yaralı askerleri kurtarmaya çalıştı. İsrail'in Gazze'de hızla artan askeri kayıpları ve esirlerin durumu, ülkede savaş karşıtı hareketi ve ateşkes çağrılarını güçlendiriyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (53)

YUNUS ÖZBAY:

İSRAİL ASKERİ YERİNE 21 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ DERSENİZ DAHA GÜZEL OLUR SANKİ.

1700
33
yanıtYanıtla
Zonguldak’lı Şükrü :

Anonim,

yanıt47
yanıt10
Ali Kara:

Anonim! herkesin ne olduğunu biz biliyoruz, esas senin ne olduğun belirsiz...

yanıt178
yanıt36
Semih Cinar:

Merhametsizler. Soyunuzun sonu gelir inşallah. Allahım kardeşlerimize yardım etsin. Çok acı çektiler çok acı çekiyorlar. Rabbim sen fırsat ver. Boykot ve duadan başka elimizden bir şey gelmiyor.

yanıt257
yanıt5
hakan:

ateşleri bol olsun diyeceğim ama zaten bol olacak, darısı tüm israil ve abd askerlerine

894
15
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

amin

yanıt127
yanıt1
Recep Ertuğrul:

Allahuekber.

839
32
yanıtYanıtla
MoonShine:

İnsan öldürüp Allah büyük demek nasıl bir cahillik anlamıyorum. Allahı bile yanınıza alıyor onun adına karar veriyorsunuz. O bizi destekliyor bunlar kafir diye. Heh işte aynı sebepten karşı taraf sizinkileri yok ediyor. Yani ikiniz de aynı kafasınız. Allah büyük... Biliyoruz...

yanıt45
yanıt536
bekir sami saka:

Elhamdülillahi Rabbil Alemin

769
33
yanıtYanıtla
jülide BURSA:

Yüce ALLAH ın adaleti

697
18
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title