Haberler

Ülke tarihine geçti! Muz konteynerlerinin içinde 9,4 ton kokain ele geçirildi

Güncelleme:

İspanya'da muz konteynerlerinin içine gizlenmiş 9,4 ton kokain bulundu. Bunun, ülkede bugüne kadar ele geçirilen en büyük miktarda uyuşturucu olduğu belirtildi.

İspanya'da muz konteynerlerinin içine gizlenmiş 9,4 ton kokain bulundu. Ele geçirilen maddenin ülkede bugüne kadar bulunan en büyük miktardaki uyuşturucu olduğu belirtildi.

9 BUÇUK TONA YAKIN KOKAİN BULUNDU

İspanya Emniyet Müdürlüğü ve Gümrük Muhafaza kurumlarından basına yapılan açıklamada, ülkenin güneybatısındaki Cadiz kentinde yer alan Algeciras Limanı'na Kolombiya'dan gelip Ekvador'dan yüklenen muz konteynerlerinin içinde, 9 ton 436 kilogram kokain bulunduğu bildirildi.

Ülke tarihine geçti! Muz konteynerlerinin içinde 9,4 ton uyuşturucu madde ele geçirildi

BUGÜNE KADAR ELE GEÇİRİLEN EN BÜYÜK MİKTAR

Bunun, bugüne kadar İspanya'da ele geçirilen en büyük miktarda uyuşturucu olduğu bilgisini paylaşan yetkililer, söz konusu uyuşturucunun İspanya'dan Portekiz'e, oradan da Avrupa'nın diğer ülkelerine gönderilmek üzere sevk edildiğini açıkladı.

Ülke tarihine geçti! Muz konteynerlerinin içinde 9,4 ton uyuşturucu madde ele geçirildi

KİLOLUK PAKETLER HALİNDE GİZLENMİŞ

Muzların arasına birer kiloluk paketler halinde saklanan uyuşturucunun konulduğu konteynerin üzerinde 30'dan fazla logo bulunduğu, suç örgütlerinin uyuşturucuyu bu şekilde daha çok gizlemeyi amaçladığı ifade edildi.

OPERASYONU EN BÜYÜK SUÇ ÖRGÜTÜ YÖNETİYOR

Ekvador merkezli uluslararası bir ticaret firmasına kayıtlı olan konteynerlerdeki uyuşturucunun nakliyesini, Avrupa'daki en büyük suç örgütlerinden birinin yürüttüğünü kaydeden İspanyol polisi, soruşturmanın geniş kapsamlı devam ettiğini duyurdu. Operasyonun devam etmesi nedeniyle gözaltına alınanların veya tutuklananların sayısı hakkında bilgi verilmedi.

Kaynak: AA / Dünya

İspanya Suç Kaçakçılık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title