Haberler

ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani'nin kızının iPhone telefon kullanmasına İranlılardan tepki

Güncelleme:

ABD tarafından öldürülen babası Kasım Süleymani'nin anma törenine katılan Zeynep Süleymani, çekilen fotoğrafında iPhone 13 Pro Max kullandığının görülmesi üzerine eleştiri oklarının hedefi oldu. İranlı sosyal medya kullanıcıları, "ABD'yi yok etme sözü veren Kasım Süleymani'nin kızı Zeynep Süleymani'nin Amerikan yapımı iPhone ile meydan okuması müthiş bir ironi" ifadelerini kullandı.

ABD tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında öldürülen eski İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani, 2. ölüm yıl dönümünde dün İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen törenle anılmıştı.

iPHONE TELEFONU DİKKATLERDEN KAÇMADI

Ancak Zeynep Süleymani'nin ABD'ye intikam mesajı verdiği törende elinde iPhone 13 Pro Max model telefon ile çektirdiği fotoğrafı ülke gündemine oturdu. Söz konusu fotoğraf karesi sosyal medyada hızla yayılırken, Zeynep Süleymani'nin iPhone model telefon kullanmasına İran halkından tepki yağdı. İranlı sosyal medya kullanıcıları Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarda, "ABD'yi yok etme sözü veren Kasım Süleymani'nin kızı Zeynep Süleymani'nin 'Amerikan yapımı' iPhone ile meydan okuması müthiş bir ironi" ifadelerini kullandı.

EŞİ HEDİYE ETMİŞ

Zeynep Süleymani'ye yakın kaynaklar ise Süleymani'ye iPhone model telefonu Lübnanlı eşinin hediye ettiğini öne sürdü.

SÜLEYMANİ NE DEMİŞTİ?

Zeynep Süleymani, babası için düzenlenen anma töreninde yaptığı konuşmada, ABD'den babasının intikamını alacaklarını belirterek, "Kasım Süleymani hala İran halkının kalbinde yaşıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Kasım Süleymani iPhone 13 İran Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (11)

o zen:

İran, israil in askeridir. İsrail ne isterse iran onu yapar. Anlayamadınız mı halen

24
9
yanıtYanıtla
Ali Kaçkar:

Milyonlarca müslümanın katilleri,ermeni dostu Bunlar israilin kumandasında siz elindeki telefonamı takıldınız

23
6
yanıtYanıtla
muro:

bu tur seylere takilmamak lazin.ben israili hic sevmem ama baska markalar onceliklide olsa ara sira kinder aliyorum cocuga.

8
18
yanıtYanıtla
albatros :

haberi okuyunca bizdeki tarikatçılar aklıma geldi. tek yol şeriat diye şeytan ilan ettikleri amerikanın iphone'larından mesaj atıp, alman malı mercedeslerine binip giderler :)

10
3
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Kız fotodaki ben değilim dese ( Yani Arapça) kimse onun olduğunu kanıtlayamaz. Neden bu kadar büyütüyorsunuz ki!!

7
4
yanıtYanıtla
Kemal Y:

kısaca benden bir cacık olmaz demiş

3
1
yanıtYanıtla
Demir Acer :

birinin elinde iphone digerinin boynunda pekeke posusu var babalarida Turk dusmani molla terorust

2
1
yanıtYanıtla
Demir Acer :

birinde ipohone digerinde pekeke posu

1
1
yanıtYanıtla
mehmet yalkin:

İşte kapitalizm böyledir ,,ne yaparsan yap elinden kurtulamazsın o ürünü sana kullandırır da satarda direnemezsin . Ne kadar kapitalizme kızsakta sonuçta kapitalizmin en güçlü silahı faydalı ürün ve hizmet satmasıdır.

2
0
yanıtYanıtla
Bilmexs :

Bu beyinden bu aptallık tan abd ye sivri sinek kadar zarar veremezler bende bunu dedim her kez de bunu böyle bilsin belkide bu telefon sayesinde babasının yeri tesbit edildi babasının yerini tesbit ettirdi ölümüne sebep oldu

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title