Haberler

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde protestocular binaları ateşe verdi: 15 yaralı

Güncelleme:

Irak'ın Süleymaniye kentinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi hükümetinin protesto edildiği gösterilerde çıkan çatışmalarda 15 kişi yaralandı. Eylemciler çoğu binayı da ateşe verdi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre göstericiler, Piremegrun nahiyesinde Mesut Barzani liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi'ne (KDP) ait binaya saldırarak, ateşe vermek istedi. Bunun üzerine parti binasını koruyan güvenlik güçleri ile göstericiler arasında çıkan çatışma sonucu 15 kişinin yaralandığı belirtildi.

GERGİNLİK DEVAM EDİYOR

IKBY'li resmi makamlar tarafından söz konusu saldırının bilançosu hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, başta Piremegrun olmak üzere Süleymaniye ve Halepçe vilayetinde gerginlik devam ediyor.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde protestocular binaları ateşe verdi: 15 yaralı

2 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Süleymaniye kentinde dün alevlenen gösterilerde açılan ateş sonucu 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde protestocular binaları ateşe verdi: 15 yaralı

BİNALARI ATEŞE VERDİLER

Göstericiler, başta KDP olmak üzere koalisyon ortakları Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) ve Goran Hareketi ile muhalefet cephesinde yer alan Kürdistan İslami Birlik Partisi ve Kürdistan İslami Toplum Partisi'ne ait binaları da ateşe vermişti.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde protestocular binaları ateşe verdi: 15 yaralı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Süleymaniye Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (23)

Vanli:

Gelin gelun sizde turkiyeye gelin

13
8
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

Irkçılık yapmayın. Hiç kimsenin birbirinden üstünlüğü yoktur. Bunu islam söylüyor. Tam 1. 400 senedir söyleniyor. Aynı cahil kafalar halen devam ediyor. gerçi kime sorsan ben ırkçı değilim diyor, ama yaptığı düpedüz ırkçılık. Karşı karşıya gelip konuşunca Kardeşiz diyor, yalnız kalıp yorum yapınca çok üst perdeden atıp tutuyor. Yorumlara bakınca ''adam olmaz'', ''saddam'' ''temelsiz''. . . vs. vs. yazık, Küfür bir millet, İslam bir millettir. Biz hepimiz gerçekten islam kardeşiyiz.

18
2
yanıtYanıtla
türk:

islamiyet adı altında sizlerde türklüğü unutturmaya calısıyorsunuz türklük ırkcılık gibi algılar oluşturmaya calısıyorsunuz islamın arkasına sığınıp sizin neler yaptığınızı biz iyi biliyoruz siz kandırın beyni olmayan insanları

yanıt8
yanıt14
Yurtsever:

Yobazlık barbarlık

yanıt0
yanıt0
Yurtsever:

Adelet dünyada yok gibi

yanıt4
yanıt0
İSA TURAN:

orda hiç bir zaman huzur olmayacak çünkü deaş kürtler için intikam yeminleri etti herkes deaşın bittiğini sanıyor fakat deaş afrika ülkelerinde büyüyor ve her ülkede adamları var deaşı bir kenara atalım türkmenler araplar bile kürtler için intikam yemini etti çünkü amerikayı arkasına alıp türk köylerini arap köylerini gasp ettiler katliam yaparak üstelik kimse unutmadı bunları

1
15
yanıtYanıtla
Mesut:

Evladim sokak ortasinda tecavuzemi ugradin

yanıt0
yanıt0
ARİF:

TEMELİ OLMAYAN BİNALAR HER ZAMAN ÇÖKMEYE MAHKUMDUR. .

8
7
yanıtYanıtla
mert:

doğru temelin sağlam atılması için sancılı günlerde olacak ama sonunda sağlam bir temel atılacağı kesin

yanıt7
yanıt4
MILLET:

Hep birlikte hareket edip hükümet binasına saldırabiliyorlarsa Tek millet olmanın temeli atılmış gibi.

yanıt6
yanıt2
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title