Haberler

Görenler "Kıyamet alameti" yorumu yapıyor! Suudi Arabistan'da çekilen görüntü hayrete düşürdü

Güncelleme:

Son dönemlerde değişen iklim şartları Suudi Arabistan'da da etkisini gösterdi. Çöl havası yerine bahar havasının etkili olduğu Tebük şehrinde yağmur sularının çöl kumlarını sürüklediği ana ait görüntüler büyük yankı uyandırdı. Görüntüyü izleyenler "Bunlar kıyamet alameti" şeklinde yorumlar yaptı.

Değişen iklim şartları, kuruyan göller ve barajlar dünyayı yeni bir tehlikeye sürüklüyor. Birçok ülkede etkili olan kuraklık gelecek yıllarda yaşanacak su krizinin adeta habercisi...

ARABİSTAN'DAN GELEN GÖRÜNTÜ ŞAŞIRTTI

Suudi Arabistan'ın Tebük şehrinde kaydedilen bir görüntü ise görenleri şaşkına çeviriyor. Çöl ikliminin etkili olduğu şehirde bu yıl adeta bahar havası hüküm sürüyor. Bahar yağmurlarının etkili olduğu kentte zaman zaman oluşan sel suları çöl kumlarını oradan oraya sürüklüyor.

"BUNLAR KIYAMET ALAMETİ"

Görüntüyü izleyen bazı sosyal medya kullanıcıları "Bunlar kıyamet alameti", "Kıyamet yaklaşıyor", "Allah sonumuzu hayretsin", "Dünya nereye gidiyor böyle?" şeklinde yorumlar yaptı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Suudi Arabistan Tebük Çöl Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Fatih Erdem:

Ne görseler kıyamet alameti, bi bitmedi şu alametler.

315
755
yanıtYanıtla
Türk neferi:

Eee bundan sanane boomer seni dünyanın halini görmüyor musun?

yanıt2
yanıt2
Türk neferi:

Eeee bundan sanane boomer

yanıt0
yanıt2
İlyas Sakarya:

Sen de kıyamet alametisin

yanıt3
yanıt1
Atakan Kilic:

bittiği an dünyada biter merak etme

yanıt23
yanıt5
Halit Demir:

İlk kıyamet insanın ölümü 2.dünyadaki tüm canlıların ölümü gelmeye başladığında hissedersin 1980lerde bambaşka idi 40 yılda nerelere geldik solcu solcu değil sağcı sağcı değil çok insan 1 dk

yanıt16
yanıt1
murat uncuoğlu:

çılgınca üreyip atmosfere yaydınız karbon salınımının eseri bunlar !!

337
95
yanıtYanıtla
Esat Çolak:

Sen neden hayattasın gebert kendini bi carbon eksik olsun

yanıt18
yanıt12
Berke Özdemir:

Bu olan afetlerin hepsi doğa olayı milyonlarca, hatta milyarlarca yıldır olan şeyler. 200 yıl öncede oluyordu. Kamera diye bir şey olmadığı için bilinmiyordu. Bölgesel olarak orada yaşayan insanlar biliyordu sadece. Bunların allahla bir ilgisi yok. Dünyanın fıtratında olan şeyler bunlar

100
310
yanıtYanıtla
İsmail Erdoğan:

Allah ile ilgisi olmayan ne var ki? Bir iğne bile ustasız olmuyor; bir harf kâtipsiz olmuyor. Bir köy bile muhtarsız değilken, belli aralıklarla olduğu tesbit edilmiş diye, kendi kendine olduğunu nerden çıkarabiliyorsun? Bir göz, ne kadar mükemmel dizayn edilmiş; bakmak lazım.

yanıt50
yanıt13
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title