Haberler

    Gone Girl'in Yazarından 'Dark Places' Vizyonda

    Gillian Flynn'in romanından uyarlanan 'Dark Places' Charlize Theron ve Nicholas Hoult'un başarılı oyunculuğuyla can buluyor.

    Gillian Flynn'in romanından uyarlanan 'Dark Places' Charlize Theron ve Nicholas Hoult'un başarılı oyunculuğuyla can buluyor.

    Theron'un canlandırdığı Libby'nin, henüz sekiz yaşındayken bir satanist ayinde abisinin kız kardeşleri ve annesini öldürmesiyle değişen hayatı anlatılıyor. Ancak olaydan 25 yıl sonra Libby abisinin masumiyetini iddia eden bir grup amatör dedektifle karşılaşıyor.

    Theron, Nicholas Hoult ve filmin yönetmeni Gilles Paquet-Brenner filmin Paris gösterimi için 31 Mart'ta kırmızı halıdaydı.

    Aktris Charlize Theron basının sorularını yanıtladı:

    "Ben 'Sharp Objects'i okudum ve gerçekten çok sevmiştim. Onun sesini beğenmiştim ve iş bana teklif edildiğinde 'Dark Places'in senaryosunu okumaya çok hevesliydim. İlk senaryoyu ardından kitabı okudum, hikaye beni uçurdu. Bence bu aile draması ile gerilimin harika bir birleşimi."

    Fransız yönetmen Gilles Paquet-Brenner filmin senaryosunu da bizzat uyarladı:

    "Bir Fransız yönetmen olarak, bu hikayeyi beyaz perdeye taşımayı yı

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 03 Nisan 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Charlize Theron Gillian Flynn Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title