Haberler

Goldaş'a Açılan '15 Ton Altın' Davasında Sessiz

Fransız Bankası Societe General'in, Türk Firması Goldaş'a Satılması İçin Verdiği 500 Milyon Dolar Değerindeki 15 Ton Altından Geri Ödeme Yapılmadığı İddiasıyla Açtığı Dava Şok Etti.

Fransız Bankası Societe General'in, Türk firması Goldaş'a satılması için verdiği 500 milyon dolar değerindeki 15 ton altından geri ödeme yapılmadığı iddiasıyla, bankanın avukatlarının İstanbul'da sözü geçen Goldaş firması hakkında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmaları üzerine ortaya çıkan uluslararası skandal ile ilgili olarak, Societe General'in Paris'teki Merkezi'nde sessizlik hakim.

7.2 milyar dolarlık işlemci Jeome Kerviel skandalıyla sarsılan Fransa'nın ikinci büyük bankası Societe General Basın Ofisi, sözkonusu davaya ilişkin sorulan sorulara, "Yargıya intikal etmiş bu konu üzerine, ne konuşmamız ne de yorum yapmamız söz konusudur. Bu konuda açıklama yapacak yetkili merci adli merciler olmalı" şeklinde cevap verdi.

Societe General Bankası çalışanlarının çoğu olaydan haberinin olmadığını söyledi.

(TANSAR-KB-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title