Haberler

Fantezisinde Ağaç Kökü Kullanan Adam Hastanelik Oldu

Güncelleme:

Kosta Rikalı 55 yaşındaki adam 45 santimlik ağaç kökünü cinsel fantezisinde kullanmaya kalktı. Ağaç kökü doktorlar tarafından yapılan müdahaleyle ameliyatla çıkarılabildi.

Kosta Rika'nın başkenti San Jose'de bulunan San Juan de Dios Hastanesi doktorları, 45 santimlik avize ağacının kökünü, hastanın anüsünde görünce şok oldu. 55 yaşındaki adı açıklanmayan hasta, avize ağacı (manyok ağacı) kökünü cinsel fantezilerinde kullanmak için erkek cinsel organı şeklinde oydu.

FANTEZİ SIRASINDA KIRILINCA, KÖKÜ KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKARAMADI

Dürtülerinin kurbanı olan adam, iki prezervatif geçirdiği 45 cm uzunluğunda, yaklaşık 8 cm genişliğindeki kökü anüsüne yerleştirdi. Fantezi sırasında kırılan ağaç kökünü çıkaramayan adam acilen hastaneye kaldırıldı. Köke geçirilmiş prezervatiflerin yırtılması talihsiz adamda enfeksiyon riski oluşturacağından ayrıca bağırsaklarının içinde kırılan kökün iç organlarına hasar verebileceğinden dolayı acilen ameliyata alındı.

BİR SAATİ AŞAN AMELİYAT SONUNDA ÇIKARILABİLDİ

Cerrahlar, talihsiz adamdan ağaç kökünü bir saati aşan bir operasyon sonucu çıkarabildi. San Juan de Dios Hastanesi'nden yapılan açıklamada, ameliyat sonrasında adamın sağlık durumunun iyi olduğu, hastanın tam olarak sağlığına kavuşmasının beklendiği açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

San Jose San Juan Cinsellik Sağlık Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (14)

babacan:

Mübarek Cuma günü verdiğiniz habee bakın ya. Allah herkesi ıslah etsin

36
3
yanıtYanıtla
hdp li bekir:

çüşünüzzzz tamam eşcinsellik bir tercih anladık da bu tercih değil aptallık olmuş yuh diyorum :)))))

17
18
yanıtYanıtla
BORSA İNCELENECEK ŞEBEKE ORTAYA ÇIKACAK:

Ey iman edenler, cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ı zikretmeye koşun ve alış-verişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır. . Artık namazı kılınca, yeryüzünde dağılın. Allah’ın fazlını isteyip-arayın ve Allah’ı çokça zikredin; umulur ki felaha (kurtuluşa ve umduklarınıza) kavuşmuş olursunuz.

32
1
yanıtYanıtla
DENİZ:

BİRDE ŞEKİL VERMİŞ HAYVAN

26
3
yanıtYanıtla
münsif:

bu nasıl bir yokluktur arkadaş :D

23
0
yanıtYanıtla
pr.:

bırakın zevkten gebersin işte istediği nu değil mi.

17
3
yanıtYanıtla
Admn kaanMobil-IOS:

Yanlış yapmışar bence dırsekle iyice içine çakacaklardı

16
2
yanıtYanıtla
Oktay:

Bu haber bana çok şey kattı.

18
0
yanıtYanıtla
SAYİN:

AMELİYATHANEDE GÖREVLİ BİR YAKİNİM SÖYLEDİ ADAM DEODORANT TÜPÜNÜ SOKMUŞ ÇİKARAMAMİŞ AMELİYATHANEDE DOKTORLAR ÇİKARMİS. TÜRKİYEDE

14
1
yanıtYanıtla
TİPSİZ.E:

Yorumcu dogru haberi yzmiş mutfak tüpü ne alaka tipsiz

yanıt4
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title