Haberler

Erkek kabin görevlisi, kadın yolcunun etek altı görüntülerini çekerken yakalandı

Güncelleme:

Meksika'da bir havayolu şirketinde çalışan kabin memurlarından biri, uçağa binen kadın yolcunun etek altı görüntülerini çekti. Başka bir yolcunun cep telefonu kamerası ile kaydettiği olay sonrası şirket, çalışan hakkında soruşturma başlatacağını duyurdu.

Meksika'nın Aeromexico havayollarına ait uçakta erkek kabin görevlilerinden biri, kadın yolcunun etek altı görüntülerini çekerken yakalandı.

ÇEKMECEYİ KARIŞTIRIYORMUŞ GİBİ YAPTI

Görüntülerde, erkek kabin görevlisinin telefonu yere koyarak uçağa binen kadın yolcunun görüntülerini çektiği görülüyor. Kabin görevlisi o anlarda dikkat çekmemek için bir çekmeceyi karıştırıyormuş gibi yaptı.

BAŞKA BİR YOLCU O ANLARI KAYDETTİ

Fakat başka bir yolcunun kendisini cep telefonuna kaydettiğinden haberi yoktu. Aeromexico havayolu şirketi görevli hakkında soruşturma açılacağını söyledi. Meksika Havacılık Kabin Görevlileri Sendikası ise olaydan büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek soruşturma boyunca havayolu şirketi ile beraber çalışacaklarını söyledi.

İşte o anlara ilişkin kareler;

Erkek kabin görevlisi uçağa binen bir kadın yolcunun etek altı görüntülerini çekerken yakalandı

Erkek kabin görevlisi uçağa binen bir kadın yolcunun etek altı görüntülerini çekerken yakalandı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title