Haberler

Durak haricinde inmek isteyince ortalık karıştı: Şoför ve yolcu birbirine silahla saldırdı

Güncelleme:

ABD'de otobüsle seyahat eden bir yolcu, aracı istediği yerde durdurmayan şoförle tartıştı. Bir süre sözlü tartışmaya devam eden ikili, ardından birbirlerine doğrulttukları silahları ateşledi.

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinin Charlotte kentinde meydana gelen ve iki tarafın da yaralandığı tartışma, Omarri Shariff Tobias adlı yolcunun durak dışında bir yerde inmek istemesiyle başladı. David Fullar adlı otobüs şoförü, Tobias'ın gelecek durağa kadar beklemesi gerektiğini söyledi. Yaklaşık iki dakika süren sözlü tartışmanın ardından Tobias ve Fullard silahlarına davrandı.

İLK KİMİN ATEŞ ETTİĞİ BELİRLENEMEDİ

CNN International'a konuşan Charlotte Bölgesi Toplu Taşıma Sistemi Sözcüsü Brandon Hunter, ilk kimin ateş ettiğinin belli olmadığını belirtti. Yetkililer, Fullard'ın kolundan ve Tobias'ın karnından vurulduğunu bildirdi.

Otobüsteki güvenlik kamerasına yakalanan o anlarda Fullard'ın, şoför kapısını açtığı ve Tobias'ın sürünerek aracın arkasına doğru giderken Fullard silahını tekrar ateşlediği görülüyor.

KEFALETİ 250 BİN DOLAR

Charlotte-Mecklenburg Polis Teşkilatı, yolcu Tobias hakkında silahla yaralama, tehdit ve ateşli silah taşımadan dava açıldığını bildirdi. 6 Haziran'da yargıç karşısına çıkacak Tobias'ın kefaleti 250 bin dolar olarak belirlendi. Fullard hakkında dava açılıp açılmayacağı henüz bilinmiyor ancak şoförün işine son verildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title