Haberler

"Dünyanın sonu gelir, yapmayın" demişti! Hawking'in kıyamet uyarısıyla ilgili ürküten gelişme

Güncelleme:

Dünyaca ünlü bilim insanı Stephen Hawking daha önce bilim insanlarının uzaylılara konum gönderme çalışmalarına ilişkin "Sonu felaket olur" uyarısında bulunmuştu. Ancak Hawking'in sözlerinin aksine bu konuda çalışmalarını sürdüren bilim insanları, dünyanın uzaydaki konumunu yayınlayarak uzaylıların kendileriyle iletişime geçmelerini bekleyecek.

İngiliz fizikçi, kozmolog ve astronom Stephen Hawking'in uyarıları, ölümünün ardından gündem olmaya devam ediyor. Bir dönemin en çok konuşulan bilim insanlarından olan Hawking'in geçtiğimiz yıllarda ortaya attığı kıyamet senaryosu yeniden gündem oldu.

UZAYLILARLA İLGİLİ UYARIDA BULUNMUŞTU

Hawking, daha önce kıyametle ilgili yaptığı bir konuşmada, bilim insanlarını uyarmış ve uzaylılarla iletişime geçilmesinin insanlık açısından korkunç sonuçlar doğurabileceğini ifade etmişti.

'Dünyanın sonu gelir, yapmayın' demişti! Hawking'in kıyamet senaryosuyla ilgili ürküten gelişme

ÇIPLAK FOTOĞRAFLAR GÖNDERDİLER

Bilim insanları geçtiğimiz günlerde bir erkek bir de kadının çıplak figürünü uzaya yansıttı ve insanların nasıl bir yapıda olduğu hakkında fikir vermeye çalıştı. Araştırmacılar şimdi de çalışmanın ikinci aşamasına geçmek için kolları sıvadı.

DÜNYANIN KONUMUNU YANSITACAKLAR

Bilim insanları, uzaylıların dünyanın yerini bulabilmesi için dünyanın uzaydaki konumunu yansıtacak ve uzaylıların kendileriyle iletişime geçmelerini bekleyecek. Heyecan yaratan bu çalışmayla ilgili Hawking'in görüşleri ise pek iç açıcı değil. Hawking bu çalışmaların dünyanın sonunu getireceğine inanıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Stephen Hawking Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Kalbinden Öperim:

Uzaylılar mı? :)))

48
47
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Biz onlara da bakarız..

86
6
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

Bu yorumun çok güldürdü beni Güray!!

yanıt7
yanıt0
Dr.Kimbel:

Insanların dna sını da göndersinler uzaylılarda insanları nasıl katledeceğini planlasınlar onlar putinden daha beter

41
12
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Vatandaşlığın verip sağlık hizmetlerinin bedava olduğunu öğrenirseler kesin gelirler. Ülke yolgeçen hanı gibi nasıl olsa.

33
6
yanıtYanıtla
funy Cup:

abi bu ekonomik kriz birde virüsün üstüne uzaylılar çıkarsa biz bittik.

22
0
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Türkiyenin konumunu atın bari önüne gelen giriyor zaten ülkeye varsın uzaylı kardeşlerimizde gelsin :)))

16
2
yanıtYanıtla
özen66:

kıyamet Kuran-ı Kerimde zaten bahsedılıyor var.

8
7
yanıtYanıtla
Wonder Woman:

Milyarlarca gezegenin galaksilerin olduğu evrende tek dünyanın olmasını düşünenler gerçekten komiksiniz :) Merak etmeyin bilim insanlarının beyinleri sizin gibi çalışmıyor.

7
3
yanıtYanıtla
Başka Murat:

O milyarlarca gezegen Mutlak ve sabit olarak yerinde durmuyor. Gözlemciyle beraber an ve an yaratılıyor. Bir bakanın olmadığı herhangi bir şey yok. Bakan la beraber yaratılan evren var. Yani gözünün önün de ki ekran seninle beraber hareket ediyor. Kaynak kuantum fiziği...

yanıt7
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title