Haberler

Dünya Spor Gündemine Damgasını Vuran Japon İşi Gol

Japonya 2. Futbol Ligi takımlarından Kyoto Sanga’nın ceza sahası içinde kazandığı en direkt serbest vuruşu dahiyane şekilde gole çevirmesi, dünya spor gündemine damgasını vurdu.

Kyoto Sanga takımı deplasmanda Yokohama ile karşılaştığı maçın ilk yarısının sonlarında kazandığı en direkt serbest vuruşu zekice gole çevirdi. Yokohama kalecisi, geri pası elle tuttuğu için Kyoto Sanga takımı ceza sahası içinde en direkt serbest vuruş kazandı. Ceza sahası içindeki vuruşta arka arkaya topun üzerine gelen 3 oyuncu da topa vurur gibi yaparak üzerinden atlıyor. Takımın 4. oyuncusu ise topa hafif bir dokunuş yaparak yine üzerinden atlıyor. En arkadan gelen 5. oyuncu da bir önceki oyuncunun topa dokuması nedeniyle topu doğrudan vuruşla kaleye gönderiyor ve golü yapıyor. Her seferinde yanılan Yokohama kalecisi ise ağlara giden topa hamle yapsa da golü yemekten kurtulamıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Kyoto Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title