Haberler

Dünya laboratuvarda tutulan 230 kişiyi konuşuyor: Ölümsüzlük o odanın içerisinde saklı

Güncelleme:

İnsanların bedenlerini dondurma işlemi gerçekleştiren Cryonics adlı bir şirket mevcut. Bu şirketin laboratuvarlarında şimdiye kadar 230 kişinin bedeninin dondurulduğu öğrenilirken, komplo teorisyenleri "Ölümsüzlük işte o odanın içerisinde saklı" yorumunda bulunuyor.

Ölümsüz olmak, neredeyse her insanın isteyeceği bir durum. Bilim her geçen gün ilerlerken, hastalıklara da teknoloji sayesinde yeni çözümler bulunuyor. İnsanlık açısından en büyük sağlık sorunlarından biri olarak görülen kansere bile önümüzdeki yıllarda aşı ile çare bulunabileceği iddia ediliyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Sağlık çalışmalarının yanı sıra bilim camiasının ölümsüzlüğü bulmak için çalışmaları da devam ediyor. Öyle ki Cryonics adlı bir şirket, bu konuda en ciddi çalışmaları gerçekleştiren kurum olarak öne çıkıyor. Elde edilen bilgilere göre şu ana kadar şirketin laboratuvarında tutulan 230 donmuş beden var. Bu insanların gelecekte tedavi edilerek uyandırılması bekleniyor.

Dünya laboratuvarda tutulan 230 kişiyi konuşuyor: Ölümsüzlük o odanın içerisinde saklı

TEDAVİSİ OLMAYAN HASTALIKLAR

Cryonics, doğada bazı canlıların yaşadığı bir periyot olan 'hibernasyon', yani çok düşük sıcaklıklar altında canlının yaşamını kaybetmeden hayatını sürdürebilmesi felsefesine yakın bir yapı olsa da, günümüzde doğrudan bu doğrultuda ilerleyen bir sürece sahip değil. Şu anki prosedür, insanların ölümlerinin hemen ardından bu programa dahil olacaklarını taahhüt ettikleri bir süreç ve ardından sıkı bir belirsizliğe dayanıyor. Ve temel mantığı da, günümüz için tedavisi mümkün olmayan hastalıkların, geleceğin medikal yöntemleri ile tedavi edilebileceği denilebilir.

"ÖLÜMSÜZLÜK O ODADA SAKLI"

Komplo teorisyenleri de şirketin laboratuvarına ilişkin dikkat çeken yorumlarda bulunuyor. Komplo teorisyenlerine göre ölümsüzlük bulunulursa, bu sistem sayesinde bulunacak. Teorisyenler laboratuvar için, "Ölümsüzlük o odada saklı" yorumunda bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Qwe Qwe:

Adamlar parayla kendilerini öldürtmüş.

38
7
yanıtYanıtla
acili biber:

20 yaşta yat 40 yaş kalk 70 yaşta öl Ölümsüz ? Diyelimki maaşin 20sini 1hafta sonra al ikiçi haftasindada 40 euro al ay başindada 30 euro yu al bunada zenginlik diyelim zavalilar

9
23
yanıtYanıtla
Arif altın:

bunu insan üzerinde denemek bir hurdalıktaki arabaların kendiliğinden çalışmasını beklemekten farksızdır

11
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title