Haberler

Düğün davetiyesinde tepki çeken not! Fiyat listesi verip, yemek masraflarını davetlilerden istediler

Güncelleme:

İngiltere'de hayat pahalılığının artmasının ardından düğünlerde uygulanmaya başlayan yeni yöntem, tartışmalara neden oldu. Yeni evlenecek bir çift tarafından gönderilen davetiyede düğündeki yemeğin masrafları belirtilerek, konukların bu bedeli ödenmesi istendi. Davetiyeyi gören konuklar ise uygulamaya tepki gösterdi.

Dünya genelinde yaşam şartlarının zorlaşmasıyla birlikte yeni evlenen çiftler de düğünlerinde farklı uygulamaları hayata geçirmeye başladı. İngiltere'de son günlerde ise düğünlerde uygulanmaya başlanan yeni yöntem konuşuluyor.

'KENDİ MASRAFINI KENDİN ÖDE'

Yeni evlenecek bir çift tarafından uygulamaya konulan bu yöntem, tepkilerin odağı haline gelindi. Damat ve gelin, düğüne davet ettikleri yakınlarından kendi yiyecek masraflarını karşılamalarını talep etti. Konuklara gönderdikleri davetiyeye bir not düşen düğün sahipleri, verilecek yemeklerin fiyatını sıralayarak bu bedelin davetliler tarafından ödenmesini istedi. Ancak davetliler talebe sert yanıt verdi.

BÜYÜK TARTIŞMA PATLADI

Bu örneklerin ardından yeni yöntem de tartışma konusu haline geldi. Bir kesim uygulamanın saçma olduğunu savunuyor, ancak gençlere destek çıkılması görüşünde birleşen insan sayısı da az değil.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Damatlık Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

adem :

sürekli ülkemizi kötüleyip avrupayı savunan hainlere gelsin bu haber

94
84
yanıtYanıtla
Tiyatro:

Bence düğün saçma gençler. Arkadaşlarinlan kutlasın . Altın saçmalığına kuru kalabalığa son.

128
20
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title