Haberler

Dominique Strauss Kahn, Fransa'ya Döndü

2 aylık yurt dışı yasağı sona eren IMF Başkanı eski Başkanı Dominique Strauss- Kahn Fransa'ya döndü.

Abd'nin New York kentinde kaldığı otelde kat görevlisi Nafisatou Dialo'ya tecavüzde bulunduğu iddiasıyla cezaevinde, ardından lüks ev ev hapsine tutulan, 2 aylık yurt dışı yasağı sona eren IMF Başkanı eski Başkanı Dominique Strauss- Kahn Fransa'ya döndü.

Dominique Strauss- Kahn 14 Mayıs'ta New York'ta cinsel saldırı suçlamasından tutuklanmasından yaklaşık 4 ay kadar sonra ülkesine döndü. Olaydan önce gelecek yıl Fransa başkanlık seçimlerinin 1 numaralı adayı olan Strauss-Kahn, Paris'teki Charles de Gaulle Havaalanı'nda uçağından indikten sonra bekleyen gazetecilere gülümseyerek el salladı.

New York'tan eşi ünlü televizyoncu Anna Sinclair ile birlikte dönen Strauss-Kahn, Paris'teki Charles de Gaulle Havaalanı'nda kendisini bekleyenlere bir şey söylemedi. Strauss- Kahn'ın dönüşü destekçileri arasında sevinçle karşılanırken birçok kesim politikaya dönmesinin kuşkulu olduğunu belirtiyor. Strauss-Kahn, Fransa'da da, 2003 yılında yazar Tristane Banon'a tecavüz girişiminde bulunmak suçundan yargılanıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title