Haberler

Azerbaycan'ın zaferi sonrasında Dağlık Karabağ'ı terk eden Ermeniler gitmeden önce yerleşim yerlerini yaktı

Güncelleme:

Ermenistan'ın işgal ettiği Dağlık Karabağ'dan çekilme kararı almasının ardından, Ermeniler bölgeyi terk etmeye başladı. Gelen görüntülerde, Ermeni asker ve vatandaşların gitmeden önce evleri ateşe verdiği görüldü.

Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılması ve Ermenistan'ın teslim olmasının ardından 28 yıl önce işgal ile bölgeye yerleşen Ermeniler, kitleler halinde bölgeden kaçmaya başladı.

"BİR DAHA BURAYA DÖNMEYECEĞİZ"

Ermenilerin kaçarken evlerini yakmaya başladığı görüntüler ortaya çıktı. Videolarda, askerlerin de bulundu görüldü. Ermenilerin Rus televizyonlarına yaptıkları röportajlarda ise ''Bir daha buraya dönmeyeceğiz'' açıklamalarında bulundukları evlerini bu yüzden yaktıkları ortaya çıktı.

KADEMELİ OLARAK ÇEKİLECEKLER

27 Eylül'den bu yana Azerbaycan ile Ermenistan arasında devam eden çatışmalar, son buldu. Azerbaycan, işgal edilen topraklarını bir bir geri almaya başlayınca Ermeniler çareyi teslim olmakta buldu. İmzalanan ateşkese göre Ermenistan'ın işgali altındaki Ağdam ili 20 Kasım'a, Kelbecer 15 Kasım'a, Laçin ise 1 Aralık'a kadar Azerbaycan'a teslim edilecek.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Ermenistan Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (105)

ERMENİ KIZI:

SOYDAŞLARIMA BU ZULMÜ YAPANLAR ELBET CEZASINI BULACAK YA BU DÜNYADA YADA ÖNÜR DÜNYADA CEHHENEM BOŞA DEĞİL ÇOK İNSANIN AHINI ALDINIZ ÇOK.

10
48
yanıtYanıtla
Erol Maraşlı:

Neden yıllar önce haksız yere alınan karabağ a ses çıkarmadınız da bu şekilde yorum yapıyor sunuz yenilgi sonrası hakkınız dır ağlamak

yanıt9
yanıt3
Salih kurulay:

Azerilere yanılan zulüm ve katliamdan bahsediyorsan elbet yabanlar cazasını bulacak

yanıt11
yanıt1
Çepni:

Kapa çeneni hocalıda 1991 da yapılan zulüm unutulmadı dua edin karşınızda Türkler var yoksa zulmü görürdunuz

yanıt14
yanıt1
Agit:

Seni canı gönülden tebrik ediyorum senin o güzel yüreğinde öperim

yanıt1
yanıt13
Asya:

Illerdir bizim topraklarda yawadiniz hocaliyi unutmadiq size az bile Allah belanizi versin sizin

yanıt11
yanıt2
MEZARCI:

Bitanem gercekten ermeni isen dedelerinin neler yaptigina bir bak sonra konuş....

yanıt7
yanıt1
Türk oğlu:

Sizi tarih yazsa coğrafya bozar...çok sevdiğin soydaslarinin yanına defol git

yanıt9
yanıt2
Hortlak:

Sizin bu dünya üzerinde aldığınız vebalin haddi hesabı yok size değer verip adam yerine koymamak lazımda yaratılanı seviyoruz yaratandan ötürü ALLAH BELANIZI VERSİN ERMENİSTAN

yanıt8
yanıt2
Hasan:

Hoçalı da hamile kadınları öldürüp karnındaki bebekler üzerine erkekli kızzmı diye iddiaya giren meftaların karınlarını yarıp bebekleri çıkaran Azeri leri katleden kansız Ermenistan soyuna tabi olmaktan ve onları savunmaktan utanmıyormusun. Ben Ermenistan vatandaşı olsam bileklerimi keser o pis kanı son damlasına kadar damarlarımdan akıtırdım.

yanıt8
yanıt0
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title