Haberler

Cani anne, 4 yaşındaki oğlunu asarak öldürdü

Güncelleme:

Rusya'da, 43 yaşındaki İngilizce öğretmeni Lyubov Melnikova, evde yalnız oldukları sırada 4 yaşındaki oğlunu spor aletine astı.

Moskova'nın Pushkino kentinde, kocası ve kızları koşudayken oğlunu asarak öldüren Lyubov, babaları ile beraber eve dönen kızlarına kapıda beklemelerini söyledi. Lyubov sadece kocasının içeri girmesine izin verdi ve eve giren baba, oğlunun spor aletine asılı cansız bedeni ile karşılaştı.

OĞLUNU HAYATA DÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

Baba Vasily, Ivan'a kalp mesajı yapıp hayata döndürmeye çalışsa da başarılı olamayınca ambulans çağırdı. Eve gelen sağlık ekipleri, çocuğun hayatını kaybettiğini ve yapacak bir şey olmadığını söyledi.

Cani anne, 4 yaşındaki oğlunu asarak öldürdü

ANNE ŞOKA GİRDİ

Polis ekipleri, gözaltına alınan annenin şok durumunda olduğunu ve hiçbir şey konuşamadığını belirtti. Annenin neden böyle bir şey yaptığı ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Cani anne, 4 yaşındaki oğlunu asarak öldürdü

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Moskova Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (14)

BJK:

BUNU YAPAN A HAYVAN BİLE DEMEK İSTEMİYORUM HAYVANDA DAHİ ACIMA VAR BUNU YAPAN Bİ YARATIK TR ANCAK

25
2
yanıtYanıtla
TT:

HAYVANLAR BİLE YAVRULARINA İNSANLARDAN DAHA FAZLA DEĞER VERİYOR BİLMEN LAZIM

yanıt0
yanıt0
1907 Reso ağ:

Sen nesin Lenn tr ne oluyor ezilmiş bejiikdasli 8das tinerci

yanıt2
yanıt10
1907 RESO AĞ a cevap:

Adam yanlış yazmış, bir harf eksik basmış ne var bunda? ''bunu yapan bir yaratıktır ancak'' demiş neye atarlandın bu kadar anlamak mümkün değil.

yanıt1
yanıt0
Diyarbakırspor:

Selam bjk lı bu kadın şeytan şappalağının taa kendisidir.gideceği yerde veyl deresinden başka bir yer değil.rabbimin sözleri asla değişmez. Yavrumuzun cennetlik olması için mevlâmıza dua ediyorum.her şey kontrol altında.sen üzülme it ürür kervan yürür. Öyküler mutlaka kurtulur.

5
2
yanıtYanıtla
Bilal:

Ne içtin

yanıt0
yanıt0
ellisekiz:

anne değil bu ağaç yarmasına benziyor.

3
3
yanıtYanıtla
vay anasini:

bence kadin septik şoka girmiş.

1
4
yanıtYanıtla
FANİ:

Bence o anda aklı başında değildi.Allah hepimizin aklını korusun.Hangi anne böyle birşey yapmak ister ki.Kadın şizofren olabilir

2
0
yanıtYanıtla
Leyla:

Evet kadın yapınca o hasta erkek yapsa cani katil

yanıt4
yanıt2
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title