Haberler

Savaşın 61. gününde Rusya felakete uyandı! Ukrayna petrol borularını füzelerle vurdu

Güncelleme:

Gece saatlerinde sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, Ukrayna ordusunun Rusya'nın Bryansk şehrine saldırdığı ortaya çıktı. Saldırıda petrol borularının hedef alındığı belirtildi. Öte yandan yapılan bombardıman, Ukrayna'nın Rus topraklarına yönelik yaptığı 2. saldırı olarak kayıtlara geçti.

Ukrayna-Rusya savaşında 61. güne girilirken iki taraf arasında yaşanan şiddetli çatışmalar devam ediyor. Ukrayna ordusu ve sivil halk Rus işgaline karşı direnirken Rus ordusunun bombardımanları Ukrayna'da sürüyor. Gece saatlerinde yaşanan olayda ise Ukrayna ordusunun Rusya'nın dünyanın en büyük petrol borularının bulunduğu Bryansk şehrini vurduğu ortaya çıktı.

UKRAYNA ORDUSU PETROL TESİSLERİNİ HEDEF ALDI

Twitter'da kendine yer bulan görüntülerde, Bryansk kentinin Ukrayna ordusu tarafından vurulduğu görüldü. Saldırı sonrası bölgede bulunan Transneft-Drujba petrol depolama tesisinde yangın çıktı. Yangın kısa süre içerisinde büyürken o anlar anbean kameraya yansıdı.

Bu saldırı Putin'i çok kızdıracak! Ukrayna ordusu Rusya'nın petrol hedef aldı

DAHA ÖNCE DE YAKIT DEPOLARI HEDEF ALINMIŞTI

Ukrayna ordusu 2 Nisan tarihinde Rus topraklarına ilk kez saldırı düzenlemişti. Belgorod kentine yapılan saldırıda bir yakıt deposu helikopter tarafından vurulmuştu.

Bu saldırı Putin'i çok kızdıracak! Ukrayna ordusu Rusya'nın petrol hedef aldı

21 BİN RUS ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, 24 Şubat'tan bu yana devam eden savaşta hayatını kaybeden Rus asker sayısının 21 bin 600'e ulaştığını bildirdi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 24 Şubat ile 25 Nisan tarihleri arasında Rus ordusunun savaştaki kayıplarına ilişkin verilerin güncellendiği belirtildi.

Bu saldırı Putin'i çok kızdıracak! Ukrayna ordusu Rusya'nın petrol hedef aldı

BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR

Buna göre, Ukrayna topraklarında 21 bin 600 Rus askeri öldürüldü. Bunun yanı sıra 177 uçak, 145 helikopter, 854 tank, 2 bin 205 zırhlı araç, 403 top, 143 roketatar sistemi ve 69 hava savunma sistemi imha edildi. Rus güçleri 1543 araç, 8 gemi ve hafif sürat teknesi, 76 yakıt aracı ve 182 insansız hava aracını da kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vladimir Zelenskiy Vladimir Putin Ukrayna Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (6)

Dr.Kimbel:

Putin aklını oynatmış Rus halkının yüzde 99 savaş istemiyor Rus Askerlerinin yüzde 70 savaş istemiyor putin bitti artık yeni başkan putin i idam eder

109
102
yanıtYanıtla
Ali Kılıç:

rus halkı putini desteklrdikce yıkılmaya mahkumdur

80
33
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

E , hep sen saldıracak değilsin ya bu haksız savaşında..

87
15
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

Rusya çarlık dönemini özlüyor.Ancak bağımsızlıklarını ilan eden halk uyandı artık.Rusyanın ne yılan olduğunu biliyorlar.

16
1
yanıtYanıtla
Demir Demir:

nasıl yani s400'ler bi işe yaramıyor mu? stratejik noktaları korumuyor mu rusya?

10
2
yanıtYanıtla
Onur Tuna:

Sevindirici bir haber.

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title