Haberler

    Beraat Kararı 4 Yıl Sonra Geldi

    İtalya'da 2007 yılında İngiliz öğrenci Meredith Kercher'in öldürülmesiyle ilgili dava yıllar sonra yüksek yargı tarafından sonlandırıldı.

    İtalya'da 2007 yılında İngiliz öğrenci Meredith Kercher'in öldürülmesiyle ilgili dava yıllar sonra yüksek yargı tarafından sonlandırıldı.

    Kercher'ı öldürmekle suçlanan Amanda Knox ve Raffaele Sollecito yüksek mahkeme tarafından birinci derece mahkemenin kararının bozulmasıyla beraat etti.

    Knox mahkeme kararı sonrasında gözyaşlarını güçlükle tutuyordu:

    "Minnettarım. Adalet için teşekkür ediyorum. Herkesten gördüğüm destekl için de teşekkür ediyorum. Aileme, arkadaşlarıma ve sizler gibi tanımadığım fakat destek olan kişilere. Hayatımı kurtardınız. Hayatımı geri kazandığım için gerçekten minnettarım. Şu anda her bir zerremle sevinç yaşıyorum. Teşekkür ederim."

    2014 yılı Ocak ayında mahkeme tarafından Amanda Knox

    28, erkek arkadaşı Raffaele Sollecito ise 25 yıl hapisle cezalandırılmışlardı. Her ikisi de 4 yıl süren tutukluluğun ardından serbest kaldı.

    Karara gerekçe olarak delillerin zanlıları suçlamak için yeterli olmaması gösterilirken Kercher ailesinin avukatı Francesco Maresca

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 28 Mart 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Meredith İtalya Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title