Haberler

Aşı ve maske karşıtlarının mazeretleri pes dedirtti! Cinsel organının küçülmesinden korkan bile var

Güncelleme:

Koronavirüs salgınına karşı geliştirilen aşılar, milyonlarca insana umut ışığı oldu. Vaka ve vefat sayılarının önüne geçebilmek için aşılama çalışmalarına hız verilse de İngiltere'de bir şahsın tavrı görenleri şaşırttı. Maske takması istenilen adam, maske ve aşıya karşı olduğunu, bunların cinsel organını küçülteceğine inandığını söyledi. Görevlilere zorluk çıkaran bir başka şahıs ise zekasını düşürdüğü için maske takmayı reddettiğini belirtti.

Dünya çapında birçok ülkede koronaya karşı aşılama çalışmaları başlarken, salgında yeni vaka artışlarının yaşanmaması için maske ve mesafe kuralları uygulanmaya devam ediliyor. Diğer yandan başlatılan aşılama uygulamaları da salgını kontrol altına alabilmek adına önemli bir yer tutuyor. Bununla birlikte bu tedbirlere sıra dışı nedenlerle uymayanlar kişiler de var.

CİNSEL ORGANINI KÜÇÜLTTÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Independent Türkçe'de yer alan habere göre İngiltere'nin Derbyshire bölgesinde bir kişi, The Co-operative Food adlı alışveriş mağazasında maske takma kuralına uymayı reddedince yetkililer polise haber vermek zorunda kaldı. İsmi açıklanmayan kişi, olay yerine gelen polislere maske ve aşı karşıtı olduğunu, cinsel organını küçülttüğü için bunları reddettiğini söyledi.

"İNANILMAZ"

Görevliler tarafından yapılan açıklamada ise "İnanılmaz bir şekilde, bir müşteri mağazadaki kişilere cinsel organı küçülttüğünü düşündüğü için maske takmamalarını söyledi" ifadeleri yer aldı.

"ZEKAMI DÜŞÜRÜYOR"

Yine Derbyshire bölgesinde ismi açıklanmayan bir kişi, zekasını düşürdüğü gerekçesiyle maske takmayı reddettiğini söyledi. Polisin açıklamasında, bu iddiaya dair bir veri bulunmamasına rağmen kişinin tartışmacı ve saldırgan tavrında ısrar ettiği ve huzuru bozduğu belirtildi.

Polis ayrıca aşı olanların da tedbir gereği maske takmaya devam etmesi gerektiğini hatırlattı. Aynı bölgede bir alışveriş merkezinde yaşlı bir kadın, zaten aşı olduğunu söyleyerek kendisinden maske takmasını isteyen bir çalışanı itmişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Koronavirüs Haberler

500

Yorumlar (4)

Ay kural:

Vücuduma niye mikrobu enjekte edeyim diyen çok insan var. Ama dikkatimi çeken bunu söyleyenlerin büyük bir kısmının okumuş ve inançlı insanlar olması. Aşı günah değil ve yasallaşmış bir durum. Doğal beslenmenin ve doğal bağışıklığın normal olduğunu ve aşı ile vücuda kimyasal sokmanın dini yönden sakıncalı olduğunu savunuyorlar. Bilimsel bir duruma karşı çıkıyorlar. Ben pekmez yerim sen eczaneden kan şurubu alır içersin der gibi.

5
8
yanıtYanıtla
Ferdi Kır:

Ay kural olmak istiyorsan veya olduysan sus otur yerinde aşıyı kendin üretmissin gibi akıl verme kimseye olmak isteyen olur olmak istemeyen olmaz ha bide çok inaçlı biriysen müslümanım diyorsan Allahın izniyle diyil deltası ne gelirse gelsin birsey olmaz bunu da bil

yanıt0
yanıt0
Fakır:

aşının dalgayı küçülttüğünü iddia eden şahıs bu toplumun zeka seviyesini düşürüyor acilen sınır dışı edilmeli

4
5
yanıtYanıtla
11 22:

dingiltere de paşam o burada değil .gerçi bizimkiler doğuştan geri olduğundan belki akıllanır diye aşı yaptırıyoruz ama sonuç hala aynı

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title