Haberler

ABD'li kadının Türklere sorusu herkesi güldürdü! Sosyal medyadan cevap yağıyor

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir kadının Türklere, "Orta yaşlı bir erkeğe hangi durumda dayı, hangi durumda amca diyorsunuz?" şeklindeki sorusu gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları soruya adeta cevap yağdırdı.

ABD'de yaşayan bir kadının sosyal medya üzerinden paylaştığı video kısa süre içerisinde viral oldu. ABD'li kadın, çektiği videoda Türk vatandaşlarına ilginç bir soru yöneltti.

"HANGİ DURUMDA ORTA YAŞLI ERKEKLERE DAYI DİYORSUNUZ"

Genç kadın, "Orta yaşlı bir erkeğe hangi durumda dayı, hangi durumda amca diyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Soruya kısa süre içerisinde cevap yağdı.

FOTOĞRAFLA YANIT VERDİLER

Sosyal medya kullanıcıları, durumun daha iyi anlaşılabilmesi adına ikisi arasındaki ayrımı ifade eden çeşitli fotoğraflar yayınladı.

İşte o fotoğraflardan birisi:

ABD'li kadının Türklere sorusu herkesi güldürdü! Sosyal medyadan cevap yağıyor

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

500

Yorumlar (7)

Nazlı Muhip:

Ekonomimiz iyi yigenim diyorsa dayı diyoruz.

45
11
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Bu kadın kesinlikle misyonerlik veya ajan okuluna gitmiş bu detayı biz bile düşünmedik bizim kültürümüzü buna kim anlatmış dersine iyi çalışmış?

27
16
yanıtYanıtla
Recep eser:

Biraaak kendini kandırmayı kadın Türkiye' tatil amacıyla gelmiş bende bara misafir ettim kadehleri yudumlarken bakkala gittmek istedi,dediki bakkalciya ne diye sesleneyim bakkal amca de dedim sonra berak edip bu amcayi dayiyi anlattım .

yanıt1
yanıt9
virtueslife:

Biz bu konuda önümüze ne gelirse onu söylüyoruz karşıdakinin pskolojisine göre söylencek sözler bunlar Bunun için türk olman lazım tecrübe işi bu :D

37
2
yanıtYanıtla
Recep eser:

Sevgili americali hala anlatayım bakkal beymi diyelim yada araba beymi diyelim siyasetçilere siyaset beymi diyelim siz ne diyorsunuz hala soylermisin halacim:)

10
28
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

Pala bıyık dayı,badem bıyık bey amca.

19
5
yanıtYanıtla
AÇANAY BİLGİSAYAR:

Dayin ile amcani yanyana koy anlarsin ??????????

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title