Haberler

ABD'den skandal fotoğraf! Terör örgütü üyeleriyle resmi temasta bulunmuşlar

Güncelleme:

10 yıl önce çıkan iç savaşla kan gölüne dönen Suriye'de terör örgütü PKK'nın da bünyesinde olduğu Suriye Demokratik Güçleri'nin siyasi kanadının ABD'de resmi temaslarda bulunduğu ortaya çıktı. Görüşmeye dair fotoğraflar ABD'nin Suriye Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.

Bünyesinde terör örgütü PKK/YPG/PYD'nin de olduğu ve ABD tarafından desteklenen Suriye Demokratik Güçleri'nin siyasi kanadı Suriye Demokratik Meclisi'nin önceki gün ABD'de resmi temaslarda bulunduğu ve ABD'li üst düzey yetkililerle bir araya geldiği ortaya çıktı.

İNGİLİZCE VE ARAPÇA PAYLAŞTILAR

ABD'nin Suriye Büyükelçiliği'nin resmi Twitter üzerinden hem Arapça hem de İngilizce olarak paylaşılan fotoğraflarda görüşmenin detayları da kamuoyuna aktarıldı.

ABD'den skandal fotoğraf! Terör örgütü üyeleriyle resmi temasta bulunmuşlarABD'nin Suriye Büyükelçiliği'nin yaptığı paylaşım hem Arapça hem de İngilizce olarak yayınlandı.

ABD'nin diplomatik temsilciliğinden yapılan paylaşımda, "Yakın Doğu İlişkileri'nden Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Joey Hood ile ABD Dışişleri Bakanlığı Yakın Doğu İlişkileri Bürosu'ndan Ethan Goldrich, pazartesi günü Suriye Demokratik Meclisi'nin Başkanı İlham Ahmed ile görüştü" denildi.

"TÜM SURİYELİLERİN DAHİL OLACAĞI SİYASİ BİR ÇÖZÜME DESTEK VERİLECEK"

Açıklamanın devamında ise, "Görüşmede ABD'nin Suriye'nin kuzeydoğusunda istikrar için destek yinelenirken, DEAŞ'dan özgürleştirilen bölgelerde de desteğe devam edileceği ve bütün Suriyelilerin dahil olacağı siyasi bir çözüme destek verileceği tekrarlandı" ifadesi yer aldı. Ahmed'in Washington Enstitüsü'nün düzenlediği bir etkinliğe katıldığı belirtildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Suriye PKK Haberler

500

Yorumlar (7)

ibrahim sarı:

CHP nin, pkk nın uzantısı olan hdp ile hala işbirliği yapmaya çalışması, hala dostları kategorisinde görmesi insanın aklı ile alay etmesidir. İşin üzücü tarafı bunu bilerek ve isteyerek yapması insanı çıldırtıyor. Sonra da vatandaş bize niye tepki gösteriyor diyorlar

19
20
yanıtYanıtla
metheone :

Bu fotoğrafı görmesek bilmiyorduk sanki

28
0
yanıtYanıtla
vedat cici :

müteffik demeyi bırakmalıyız ve natodan çıkmalıyız

8
19
yanıtYanıtla
Shef :

Dünya siyaseti tamamen kapalı kapılar arkasından oynanmaya başlandı. Gerçi belkide biz ülke olarak dünya arenasına biraz geç girdik diye bize öyle geliyor. Maalesef hep izledik, durduk. Şimdi de yeterli değil fakat en azında dik durabiliyoruz, Omurgamız dik duruyor, Elhamdülillah....

18
7
yanıtYanıtla
kadir bedir :

2 li temas olmadan, yüzlerce tır ağır silah,araç, teçhizat, mermi,bomba,drone, bot,kamuflaj, antitermal kamera giysi vs gönderirler miydi ? herkesle görüşüyorlar sadece abd değil, hemen hemen tüm avrupa ülkeleri, rusya, çin, vs.. yani bu resme çokta şaşırmıyoruz. biliyoruz artık ne olduklarını arkasındaki finansal ve silah destekçilerini. kendileri de gizlemiyorlar artık açık açık konuşuyor ve söylüyorlar

10
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Bunda şaşılacak bir şey yok. Abd den her türlü melanet beklenir. Önemli olan politikan

8
1
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

evet baskanimiz zaten gözlerinin icine baka baka söylüyor siz teröristleri destekliyorsunuz diye... onlarda artik gizlemiyorlar acik dan aciga yapiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title