Haberler

ABD'de bir kişi Kovid-19 kredisiyle Lamborghini aldı

Güncelleme:

ABD'de bir kişi koronavirüs yardım fonundan aldığı krediyle 2020 model Lamborghini Huracan satın aldığı ortaya çıkınca tutuklandı.

ABD basınının Adalet Bakanlığından yapılan açıklamaya dayandırdığı haberine göre, 29 yaşındaki David T. Hines, Kovid-19 nedeniyle işten çıkarmaların önüne geçmek için verilen kredi desteğinden şirketleri için 3,9 milyon dolar aldı.
Krediye başvurusunda çalışanlarının ödemeleri için yapılan miktarda yalan beyanda bulunan Hines, bu krediyi aldıktan birkaç gün sonra yaklaşık 318 bin dolar değerindeki 2020 Lamborghini Huracan aracı satın aldı.

ARACA VE HESAPLARINA EL KONULDU

Hines'in ayrıca bu krediyle lüks mağazalarda alışveriş yaptığı ve lüks tatil yerlerinde konakladığı ortaya çıktı. Dolandırıcılık, yalan beyan ve yasa dışı işlem yapma suçlamasıyla Miami Federal Mahkemesine çıkarılan Hines'in lüks aracı ile banka hesaplarındaki 3,4 milyon dolara el konuldu. Tutuklanan Hines, suçlu bulunması durumunda 70 yıla kadar hapis cezası alabilecek.

ABD'de bir kişi Kovid-19 kredisiyle Lamborghini aldı

ABD'de bir kişi Kovid-19 kredisiyle Lamborghini aldı

Kaynak: AA / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Lamborghini Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (27)

haydar:

begenmediğiniz abd de en büyük suç devleti dolandırmak burda ise en hafif suç

20
2
yanıtYanıtla
ak gezen:

hilafet gelsin bak bizde böle olcaz adaletli falan olcaz

3
15
yanıtYanıtla
Can:

İmansız

yanıt5
yanıt4
Mert:

Allahın izniyle o günlerde gelecek. Zaten adeletli idik hilafet varken sen italya dan ceza kanunu isviçreden medeni kanunun almanya dan bilmem e kanunu Fransa dan alıp adına Türk yasası dersen böyle olur he bide laikliğin iz var sizin pardon ileri görüşlü ler sizi uzaya üst kurdunuz 90 sene şimdi geriye gidicez diye korkuyorsunuz.

yanıt2
yanıt5
boris:

cahiiler sizi bakın arabistana yasayın 3 ay sonra gelin isteyin

yanıt0
yanıt0
yaşa:

hilafet gelecek padişahımız çok yaşa almanya bizi kıskanacak euroyla dövecek bizi

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

Şimdi savunma hakkın ve mahkemede konuşma hakkın var özlediğin hukukta savunma hakkın olmayacak(konuşsan da kimse dinlemeyecek) delilsiz tanıksız bir suç atmayla bileğin kesilecek(hatalı kestilerse . . aaaa pardon diyecekler sadece), idam edecekler v. s seni yargılayanlar şimdikine benzer hakimler olacak avukatın olmayacak ama. Eminmisin?istermisin?bir kez daha düşün istersen beni soracak olursan:zaten ömrümün sonundayım hayatımda hiçsabıkam olmadı bana hepsiuyar(sen yaşamın neresindesin bilmiyorum

yanıt1
yanıt2
Tıpış tıpış Ekmeleddin:

Çırılçıplak sokaklarda gezip ileri demokrasi çağdaş ve laik olacaz çok yakında

yanıt1
yanıt0
YESUGAY:

mert beğin biliyorsun dimi ha insanlarda oluyor sende varmı ondan hangi dünyadasın hayallerden çık

yanıt0
yanıt1
Kemal:

Cumhuriyet kurulduğunda zaten hilafet vardı sonradan kaldırıldı. Hilafet demek saltanat gibi yönetim şekli değil müslümanların birliğidir cumhuriyetle bir zıdlığı yoktur, papalık nasılkş hristiyan ülkelerin yönetim şekliyle alakalı değilse hilafetinde yönetim şekliyle bir alakası yoktur

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title