Haberler

9 Yaşındaki Kızın İkizi Karnından Çıktı

Yunanistan'da Karın Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Giden 9 Yaşındaki Bir Kız Çocuğunun Karnında Embriyo Halinde İkizinin Bulunduğu Ortaya Çıktı.

Yunanistan'da karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 9 yaşındaki bir kız çocuğunun karnında embriyo halinde ikizinin bulunduğu ortaya çıktı.

Larissa Hastanesi doktorları, kimliği açıklanmayan kızın karnında tespit edilen parçanın ameliyatla alındıktan sonra, bunun bir embriyo olduğunun anlaşıldığını söyledi.

Hastane yöneticisi Yakovos Brouskelis, embriyonun yaklaşık 6 santimetre uzunluğunda olduğunu belirterek, yapılan muayenede kızın karnının sağ tarafında bir şişlik görülmesine rağmen, tümörün içinde bir embriyo olduğunun ancak ameliyat sonrasında yapılan gözlem sırasında farkedildiğini kaydetti.

Hastanenin Pediatri Bölüm Şefi Andreas Markou, embriyonun beyin ve göbek bağının bulunmadığını, ancak baş, göz ve saçları olduğunu belirtti.

Markou, anne rahminde ikizlerden birinin diğerini absorbe etme vakasının 500 binde 1 görüldüğünü bildirdi.

(İHA-SG-İB-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title