Haberler

Taliban'dan kan donduran idam! Bu kez de öldürdükleri adamın cesedini kepçeye astılar

Güncelleme:

Afganistan'da iki ay önce yönetimi ele geçiren Taliban, ilk olarak dünyaya ılımlı mesajlar verse de bölgeden gelen görüntüler bunun tam tersini gösteriyor.

ÖLDÜRÜKLERİ ADAMLARI VİNCE ASTILAR

Kadınların okula ve işe gitmesini yasaklayan, berberlere sakal kesme yasağı getiren Taliban, son olarak halka açık idamları başlattı. Herat'ta bir esnaf ve oğlunu kaçırmak suçlamasıyla öldürülen dört erkeğin cesetleri vinçlere asılmıştı. Buna benzer kan donduran görüntüler yine Herat vilayetinin Obe semtinden geldi.

BU KEZ KEPÇEYE ASTILAR

Taliban bu kez girdikleri evi soymakla suçladığı üç erkeği öldürdü. İnfazın ardından parçalanmış cesetler meydana getirildi ve kepçelere boyunlarından asıldı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler, Afganistan'ın 1996-2001 arasındaki Taliban rejimine döndüğünü ortaya koyuyor. Örgüt, iktidarı ele geçirdiği ilk günlerde daha ılımlı olacağı sözünü vermişti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Afganistan Hassas İçerik Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Gerçekten Dini bütün Müslümanlar

13
4
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Elini kes yeterli ne öldürüyorsun ..

2
6
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Dinin aşırı dozda kullanım sonucu. Şeriat bellidir kıssasa kıssas nerede hırsızın eli kolu vs hırsızlık boyutuna göre kesiliyor ise öldürmek ne demek oluyor. Vallahi bunlar müslüman değil olamazlar bunlar gibiler her gün ölmemek için dua etsin. Allah'ın gazabı bunları yok edecektir

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title