Haberler

Dünya Şoförler Günü ne zaman? Dünya Şoförler Günü sözleri, görselleri ve mesajları! Dünya Şoförler Günü nedir?

Tüm dünyada trafik kurallarına uyulmasına özen gösteren ve işlerini yaparken pek çok can taşıyan şoförlere adanmış olan Dünya Şoförler Günü mesajları ve sözlerini sizler için derledik. Peki, Dünya Şoförler Günü nedir? Dünya Şoförler Günü ne zaman?

Dünya Şoförler Günü nedir? Dünya Şoförler Günü ne zaman? sorularının yanıtları merak ediliyor. Şoförler günü çoğu kişi tarafından bilinmeyen günlerden biridir. Ancak yıllar geçtikçe tüm günlerin farkındalığı ve önemi artmakta. Şoförlük mesleğini icra edenlerçoğu zaman ailelerinden ve çocuklarından uzakta çalışarak mesleklerini yapmaya çalışıyor. Bu önemli günde şoförleri unutmayıp kutlamak isteyenler için Dünya Şoförler Günü sözlerini sizler için derledik. İşte, Dünya Şoförler Günü sözleri, görselleri ve mesajları

DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ NEDİR?

Dünya Şoförler Günü, can ve mal taşıyan şoförlerimize adanmış bir gündür. Bu günde onların mesleğine, meslekteki zorluklarına ve mesleği icra ederken dikkat etmelerinin ne kadar hayati önem taşıdığına vurgu yapılmaktadır.

Dünya Şoförler Günü nedir? Dünya Şoförler Günü ne zaman? Dünya Şoförler Günü sözleri ve mesajları

DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ NE ZAMAN?

Dünyanın en sorumluluk gerektiren işlerinden birini yapan şoförlerin Dünya Şoförler Günü 30 Kasım'da kutlanmaktadır.

DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ SÖZLERİ MESAJLARI

  • Gece gündüz demeden araca yüklediği yükü, gideceği yere kadar her türlü zor şartlar altında emek harcayarak ulaştırmaya çalışan şoförlerimizin 30 Kasım Dünya Şoförler Günü kutlu olsun.
  • Kazasız belasız, hayırlı yolculuklar ve bereketli işler dilerim.
  • Doğumdan ölüme, hayatımızın her evresinde var olan şoförlerimizin "30 Kasım Dünya Şoförler Günü" kutlu olsun.
  • Artık bugünün bilinen ve hatırlanan bir gün olmasını ayrıca temenni ediyorum.
  • Şoförlük, insanları sevdiklerine güven içinde ulaştıran bir meslektir. Bu nedenle en az diğer onurlu meslekler kadar kutsaldır.
  • Şoförlük; bir sanat, bir ihtiyaç, bir fedakârlık, sevgi, saygı ve elbette ki özveri ister.
  • Ayrılıkları sona erdiren, aşıkları buluşturan, baba ile oğlu, anne ile kızı, dede ile torunu kavuşturan, uzaklıkları yakın eden kutsal bir meslektir.
  • Her türlü zor şartlar altında mesleğini ifa etmeye çalışan tüm meslektaşlarımın dünya şoförler gününü kutluyorum. Allah kaza bela göstermesin.
  • Bugün 30 Kasım Dünya Şoförler Günü. Direksiyon başında mesai harcayan tüm şoförlerine özel gününü kutlarım.

Dünya Şoförler Günü nedir? Dünya Şoförler Günü ne zaman? Dünya Şoförler Günü sözleri ve mesajları

  • 4 teker üzerinde rızıklarının peşinde olan, ailesi, çocukları ve yuvası kullandığı araçlar olan, gecesi gündüzü her türlü tehlikeyi göze alarak yollarda geçen, kazandığı her kuruşu anasının ak sütü gibi helal olan, çilekeş, vefakâr, cefakâr tüm tırcı, kamyoncu, otobüsçü, servisçi, minibüsçü ve taksici şoför esnafımızın, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü'nü kutlarım.
  • Tüm şoför esnafı arkadaşlarımın dünya şoförler gününü kutluyor hayırlı ve helalinden kazançlar diliyorum.
  • Dünya şoförler günü sebebiyle evlatlarımızı emanet ettiğimiz tüm servisçi esnafımıza kazasız belasız günler diliyoruz.
  • Hayatın durduğu yerde durmayanların hikayesini paylaşan tüm şoförlerimizin 30 Kasım dünya şoförler gününü kutlarım.
  • Hayatlarını yola adamış tüm emekçi kardeşlerimin bu özel gününü kutlar kazasız belasız bir yaşam sürmelerini temenni ederim.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title