Haberler

Düğün Hazırlığı Yapan Ebru Şallı'dan Evlilik Sözleşmesi Yorumu: Bana Bir Şey Gelmedi

Güncelleme:

Ebru Şallı ile düğün hazırlığı yaptığı Uğur Akkuş Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin evlilik sözleşmesi soruna "Bilmiyorum bana bir şey gelmedi" cevabı verince Akkuş "Bunlar çok saçma şeyler" diyerek konuya son noktayı koydu.

Ebru Şallı, önceki gün nişanlısı Uğur Akkuş'la Nişantaşı'nda görüntülendi. Yakın zamanda düğün yapmaya hazırlanan ikiliden Ebru Şallı, evlilik sözleşmesi sorusuna "Bana daha bir şey gelmedi" diyerek cevap verdi.

"BANA EVLİLİK SÖZLEŞMESİ GELMEDİ"

Milliyet'in haberine göre Uğur Akkuş'la el ele görüntülenen Şallı, "Evlilik sözleşmesi yapacak mısınız?" sorusuna "Bilmiyorum, henüz bana bir şey gelmedi. Zaten aşkta sözleşme olmaz" cevabını verdi.

Düğün Hazırlığı Yapan Ebru Şallı'dan Evlilik Sözleşmesi Yorumu: Bana Bir Şey Gelmedi

"BÜYÜK BİR DÜĞÜN DÜŞÜNMÜYORUZ"

Evlilik sözleşmesi konusu hakkında konuşan iş insanı Uğur Akkuş ise "Bunlar çok saçma şeyler. Ailelerimiz tanıştı. Büyük bir düğün hayal etmiyoruz" dedi. Model, kına gecesine dört kişinin taşıdığı tefour ile gelen ve eleştirilere maruz kalan İdil Fırat'ın hatırlatılması üzerine ise, "Ben ona çok yakıştırdım. Bize uzak gibi duruyor ama neden olmasın? Her an her şey olabilir"şeklinde konuştu.

Düğün Hazırlığı Yapan Ebru Şallı'dan Evlilik Sözleşmesi Yorumu: Bana Bir Şey Gelmediİdil Fırat

"GELİNLİK GİYECEĞİM"

Evlilik tarihinin belli olmadığını söyleyen model, "Düğün olacak, gelinlik de giyeceğim" dedi.

Düğün Hazırlığı Yapan Ebru Şallı'dan Evlilik Sözleşmesi Yorumu: Bana Bir Şey Gelmedi

Uğur Akkuş, Gonca Derin ile 11 yıllık evliliklerinde Ebru Şallı'yla sevgili olmuş. Daha sonrada çekişmeli bir süreç geçirerek boşanmışlardı.

Kaynak: Magazin

Ebru Şallı Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

İsimsiz:

BEN bu konuda tek şey bilirim yuva üstüne yuva kurulmaz

17
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

harbiden bu ülkede eşek salak çok bitmezde ebru salının haberini yapacak kaadar salak çokkkkkkk. . . . .

15
1
yanıtYanıtla
şehit:

ANALAR AGLIYOR SENİN EVLİLİK HABERLERİN KİMİN UMRUNDA. .

15
0
yanıtYanıtla
fff:

yuva yıkanın ne kadar yuvası olur zaman gösterecek

13
0
yanıtYanıtla
boşver salla gitsin:

bizene ebru dan çok önemli sanki bizene ya ülkenin gündemine bak çokda fifi

9
3
yanıtYanıtla
Yorum:

Allah, Herkeze " Utanç " Duygusu versin !!! Utanmayan bir " insandan " herşey beklenir !!!

11
0
yanıtYanıtla
ÜMR.HKN:

Ebru gibi biriyle evlilik yapan erkeğin mezhebi Konya ovası kadar geniş olmalıdır.

9
0
yanıtYanıtla
evliliğin farkı ne ki bunlara:

evlenince şimdiki yaptıklarından farklı olarak ne yapacaklar ki

8
0
yanıtYanıtla
Yavuz:

bu kadini koluna kadinim diye takip gezenin aklindan süphe ederim. . . !

7
0
yanıtYanıtla
zapay:

parası bitince ayrılır yakında merak etmeyin zengn birini daha bulur

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title