Haberler

DSP'li Türker, Partisine Destek İstedi

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Sekreteri Masum Türker, DSP Merkez Yürütme Kurulu Üyeleriyle Birlikte Geldiği Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde Yaptığı Konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi'ne Destek İstedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Sekreteri Masum Türker, DSP Merkez Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte geldiği Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi'ne destek istedi.

Çaycuma ilçesinde partililer ve halkla biraraya gelen Masum Türker, CHP Zonguldak Milletvekili adayı Ali İhsan Türk'e destek vererek, oyların CHP'ye atılmasını istedi. Ülkenin zor dönemeçten geçtiğini vurgulayan DSP Genel Sekreteri Masum Türker, DSP'nin CHP'yi destekleme kararı alırken son derece bilinçli davrandığını ve ülkenin geleceğini kurtarmak için böyle bir karar almaktan başka yol olmadığını söyledi. CHP Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Ali İhsan Köktürk'ü şimdiden tebrik eden Masum Türker

konuşmasında ülkenin genel durumunu hakkında da bilgi verdi. Türker, "DSP, Ecevit'in partisidir. Bizler Ecevit'in öğrencileri olarak yıllardır hem demokrat hem devrimci kimliğe sahip kişiler olarak, hiç korkmadan her türlü riski göze alarak mücadele eden bir düşüncenin mensuplarıyız. Bu düşünce Türkiye'ye özgü solun adıdır. Demokratik sol düşüncedir" dedi.

(OS-AK-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title