Haberler

DSP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Birkan Duran Esnafı Ziyaret Etti

DSP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Birkan Duran, Küçükçekmece esnafını ziyaret etti.

DSP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Birkan Duran, Küçükçekmece esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyip onlarla sohbet eden Duran, "Biz bir tek kavga etmeyeceğiz. Her siyasi görüşten arkadaşla beraber çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Birkan Duran, pazar günü gerçekleştirilecek olan 31 Mart Yerel Seçimlere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden Duran, Küçükçekmecelilerin kendisini sevgi ile karşıladıklarını vurgulayarak, "Çekmeceliler bana çok güzel sahip çıktı. Ben de onlara Küçükçekmece'nin sakini olmayı değil sahibi olmayı vadediyorum. Beraber çalışacağız. Meclisler kuracağız. Bunlar iki esnaf, iki genç, iki bayan, iki işçi, iki emekli ve iki engelliden oluşacak" dedi.

"Sokaktaki can dostlarımız için planlarım var"

Sokak hayvanları için planları olduğunu söyleyen Duran, "Onları ötekileştirmeyeceğiz. Allah'ın buyurduğu gibi onlara iyi davranacağız. Onları barınaklarına kavuşturacağız. Sahiplendireceğiz. Hayvanların tedavi masraflarının vatandaşın bütçesine fazla gelen kısmını biz karşılayacağız" diye konuştu.

"Biz bir tek kavga etmeyeceğiz. Her siyasi görüşten arkadaşla beraber çalışacağız"

Her siyasi görüşten kişiyle birlikte çalışacaklarını söyleyen Duran, "Biz bir tek kavga etmeyeceğiz. Adalet ve Kalkınma Partili üyem olacak. Cumhuriyet Halk Partili belediye başkan yardımcım olacak. Hatta hazırda meclise girememiş ilçe başkanları ile fikir alışverişinde bulunacağım. Çekmece'de kavgayı artık istemiyorum" dedi.

"Kanarya'da kürek sporları devam edecek"

18 yıl futbol hakemliği yaptığını ifade eden Duran, "Kanarya'da kürek sporları devam edecek, o gölde öğrendim ben yüzmeyi. Bizans tarihi ortaya çıkarılacak, Osmanlı tarihi ortaya çıkarılacak, Cumhuriyetimizin güzel orijinaline uygun şekilde düzenleyerek Küçükçekmeceliye ve İstanbullulara sunacağız. Mezbahamızı geri getireceğiz. Az önce kasap esnafımıza da ben bunları söyledim. Deremizi ait olduğu yere getireceğiz Küçükçekmece'nin cazibe merkezi olmasını sağlayacağız. Küçükçekmece sakinleri artık ucuz et yemiş olacak" şeklinde konuştu.

"Küçükçekmece kültürel faaliyetler artacak"

Duran Küçükçekmece'de kültürel faaliyetlerin de artacağını vurgulayarak, "Kültür merkezlerimizde Küçükçekmece'nin ressamı, heykeltıraşı, fotoğrafçısı o sergileri verebilecek. Müzisyenleri konser verebilecek tiyatrocuları gösteri yapabilecek" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Birkan Duran Küçükçekmece kavga Dsp Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title