Haberler

Dsp, Antalya Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Demokratik Sol Parti (DSP) Antalya İl Başkanı Ahmet Çakmak, büyükşehir ve kesinleşen ilçelerin belediye başkan adaylarını tanıttı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Antalya İl Başkanı Ahmet Çakmak, büyükşehir ve kesinleşen ilçelerin belediye başkan adaylarını tanıttı.

Çakmak, Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübünde düzenlediği basın toplantısında, hiçbir partiyle ittifak yapmadan seçime girdiklerini, kimseyle kavga sürecinde olmadıklarını söyledi.

Ayrıştırıcı değil bütünleştirici bir parti olduklarını vurgulayan Çakmak, "Oyun bozan değil, oyun kuran bir partidir DSP. Kendi içinde kavga eden, anlaşamayan partilerden ne bu ülkeye ne bu halka bir fayda gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz. DSP olarak, ülkemize ve Antalyamıza sulh, beraberlik ve huzur vadediyoruz. Bizler halkın belediyelerini kurmak için geliyoruz." diye konuştu.

Çakmak, Antalya'da insan odaklı şeffaf belediyeleriyle Türkiye'ye örnek olacak istihdama dayalı projeleri olduğunu bildirdi.

Belediye başkan adaylarını tanıtan Çakmak, adayları şöyle sıraladı:

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Raşit Oktan, Muratpaşa'da Yıldıray Sapan, Konyaaltı'nda Buket Dağlı, Kepez'de Nihat Arslan, Alanya'da Ercan Öngün, Kemer'de Necati Topaloğlu, Aksu'da İsa Yıldırım, İbradı'da Mustafa Kozanoğlu, Serik'te Mehmet Abalı ve Manavgat'ta Ali Çelik, partimini genel merkezi tarafından onaylandı. Diğer 9 ilçenin belediye başkan adayını ise kısa sürede açıklayacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Çakmak Antalya Dsp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title