Haberler

DSİ Kurmayları Aksu Çayına Çıkarma Yaptı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Antalya’da 22-24 Ocak tarihleri arasında yapılan üst yönetim toplantısında 26 bölge müdürlüğü arasında DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, ’’En İyi Trapez Kesitli Yapı Uygulaması Aksu Çayı Islahı Uygulaması’ ile birinci seçildi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Antalya'da 22-24 Ocak tarihleri arasında yapılan üst yönetim toplantısında 26 bölge müdürlüğü arasında DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "En İyi Trapez Kesitli Yapı Uygulaması Aksu Çayı Islahı Uygulaması' ile birinci seçildi. Turkay Özgür'e Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı tarafından "Teşekkür Belgesi" verildi

Üst Yönetim Toplantısının ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı, DSİ Genel Müdürü Sayın Ali Rıza Diniz, Genel Müdür Yardımcıları Ömer Özdemir, Yakup Başoğlu, Ergün Üzücek, Murat Acu, Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür ve DSİ merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapan Daire Başkanları, Bölge Müdürleri, Daire Başkan Yardımcıları ve Bölge Müdür Yardımcıları i Antalya Aksu Çayı Islahı inşaat alanlarında inceleme yaptılar.

İlk olarak Aksu Çayı ikinci kilometrede Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan köprünün bulunduğu alanda inceleme yapan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz ve beraberlerinde ki heyet ardından Aksu Çayı Islah çalışmalarının yapıldığı alanlarda inceleme bulundu. Heyek Aksu Çayı Şantiyesine geçerek burada işin seviyesi hakkında Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür'den bilgi aldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz Aksu Çayı Şantiye defterine; 'DSİ Üst Yönetimi Eğitim Programı vesilesi ile Teknik gezi programı dahilinde Bütün Daire Başkanlarımı ve Bölge Müdürlerimiz ile Aksu Çayı şantiyesindeyiz. Yapılan çalışmalar ile ilgili brifing aldık. Devam eden tahkimat çalışmalarımızı yerinde inceledik. Hedefimiz EXPO 2016'ya EXPO sahasının güvenliliğini sağlamak ve Anakol üzerinde ki çalışmalarımızı bu yıl içerisinde tamamlamaktır. Toplulaştırma ile birlikte yürüttüğümüz Aksu Taşkın Koruma inşaatında emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.' Notunu düştüler.

DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz ve beraberindeki heyet Aksu Çayından sonra Antalya Düden Şelalesinde, son olarak da Antalya Bölge Müdürlüğü Spor, Eğitim ve Sosyal tesislerinde incelemede bulundular. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Özkaldı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title