Haberler

Dövülüp kayalıklara atıldığı iddia edilen kadının aşırı alkolden düştüğü belirlendi

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'nde dövülüp kayalıklara atıldığı iddia edilen kadının aşırı alkol nedeniyle kayalıklara takılıp düştüğü ortaya çıktı.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi Dalyan Caddesi'nde Özbekistan uyruklu Elena A. isimli kadının dövülerek sahildeki kayalıklara atıldığı iddia edilmişti. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, kadının aşırı alkollü olduğu ve alkol etkisiyle dengesini kaybedip kayalıklara düştüğü tespit edildi.

TEK BAŞINA KAYALIKLARDA ALKOL ALIYORDU

Görgü tanıkları ifadelerinde kadının kayalıklarda tek başına alkol aldığını ve çevreyi rahatsız edecek şekilde bağırdığını söyledi. Görgü tanıklarının dinlenmesinin ardından yapılan araştırmalarda, kadının alkolün etkisiyle kayalıklarda takılıp düştüğü belirlendi. Yabancı uyruklu kadın, gerekli tedavilerinin yapılması için hastaneye kaldırıldı.

Dövülüp kayalıklara atıldığı iddia edilen kadının aşırı alkolden düştüğü ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (77)

Nakim:

Allah türk kadınlarına edep nasıp etsin

31
9
yanıtYanıtla
Ahir zaman Kıyamet Yakındır:

Allahuteala kimsesizlere ve carwaizlwew ve böyle tek başına kayalıklarda içki icio üzücü hale düşenlere hayırlı kapılar acil hidayet nasip etsin. Merhamet edin ki merhamet bulaşınız.

29
11
yanıtYanıtla
Nereden bildin:

Neden içti diye sordun mu kendine hacı dayı?

yanıt9
yanıt11
Okumak zor bir iş:

Acaba beyefendinin yazdıklarını anladınız mı? Sanki bu kadını yargılamış! Bu insan için daha iyisini istemiş ama sen ad hominem savurmak ile meşgulken denileni bile anlayamamışsın. Var sayimlara gerek yok! Neden içtiğinin bir önemi yok, sonuca bakmak gerek.

yanıt2
yanıt5
ermn:

Kimse kimseyi kandırmasın artık, medreseler tekrar açılmadan, dini eğitim güçlendirilmeden, toplum düzelmez. İnsanlarda Allah korkusu kalmadı kardeşim, ahiret inancı zayıfladı. İnsanı insan yapan değerlerin hepsi Allah''ın dininde. Gerisi hikaye. . . Yazık değil mi bu insanlara, hem dünyaları hem ahiretleri ile oynanıyor 100 yıldır. . .

20
12
yanıtYanıtla
ALY SOSYOLOG:

Yarı-bağımsız Diyanet olmadan, Camilerde tamamıyla ücretsiz ana okul sınıfları(isteyenin çocuklarını gönderebileceği) açılmadan, ilim erbabı için medreseler yeniden oluşturulmadan, TAKVALI Ulema sınıfı kurulmadan ne Dinimiz Din olacak ne de gelecek nesiller bu erozyondan kurtulabilecek.

yanıt3
yanıt1
yusufcuk:

Allah güzel bir yaşam tarzı ve güzel bir hayat nasip etsin inşallah bu kardeşimize

28
3
yanıtYanıtla
Gökhan:

Kadınlar türkiye de çok özgür maşallah

19
11
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Derdi olan Alkol a sarılıyor, daha büyük dertlere sebeb olduğunu farkında değiler.Yaratan yardımcısı yardımcısı olsun, belkide iş için geldi ve kötü yollara düştü. Kınamamak lazım , yardıma ihtiyacı var herhalde.

25
5
yanıtYanıtla
mersinli delikanlı:

bu kadar yorum okudum ve gerçekten ne kadar boş kafalı insanlarla aynı ülkede nefes aldığımı farkettim , arkadaşım din herkesin dini allah zaten sorgulayacak kapıya gelince günahı sevabı herkes kendi hesap verecek o yüzden kim nasıl yaşamak isterse yaşamakta özgür , ister sabaha kadar zina yapar alkol alır , ister 5 vakit namanızı kılar allaha sığınır , SİZENE. . . . allah boşuna dememiş oku oku oku . . . okuyun biraz beyninizdeki cahilliği atın

11
18
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title