Haberler

Dörtyol'da Spor Kulüpleri Tek Çatı Altında Toplanacak

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ilçedeki tüm amatör spor kulüplerinin bir araya gelmesiyle kulüp oluşturacaklarını söyledi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ilçedeki tüm amatör spor kulüplerinin bir araya gelmesiyle kulüp oluşturacaklarını söyledi.

Başkan Toksoy, Dörtyol Esnaf Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Uğur Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Hedeflerinin küçük-büyük amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplamak olduğunu belirten Toksoy, güç birliği sağlamak hedefinde olduklarını paylaştı.

Toksoy, şöyle devam etti:

"150 bin nüfuslu ilçemizde bir 3. Lig takımı yok, bizim mülki sınırlarımızdan ayrılan ve ilçe statüsü alan yerleşim yerlerimizde 3. Lig takımı mevcuttur ancak Dörtyol'umuz bu başarıdan mahrum kalmıştır. Artık bıçak kemiğe dayandı, ne yapıyorsak ilçemiz için yapıyoruz. Dörtyol Belediye Spor Kulübü de dahil eğer bir çatı altında birleşmeye sıcak bakmadıkları takdirde hiç bir desteği vermeyeceğiz, çalışmaları başlattık diğer kulüplerin ve sivil toplum kuruluşların da görüşlerini bekliyoruz."

Birçok spor branşında başarılı çalışmalar yapan Dörtyol Belediye Spor Kulübü'nün birleşmeye hazır olduğunu belirten Toksoy, herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Fethi Yaşar Dörtyol Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title