Haberler

Dokunmatik Ekranı Test Edin!

Dokunmatik Ekranlı Akıllı Telefonunuzun Ekranında Sorunlar Olduğunu Düşünüyorsanız Yazımızda Ye Verdiğimiz Uygulama ile Test Edebilirsiniz.

Kapasitif ekranlı akıllı telefonunuzun, dokunmatik performansının düştüğünden ve hatta dokunmatik katmanda bir sorun olduğundan şüpheleniyorsanız TouchMark ile tanışmanızda fayda var. Windows Mobile tabanlı akıllı telefonunuzun ekranını, çeşitli kriter ile test etmenize olanak tanıyan yazılım, hassasiyeti kullanım durumunuza göre ölçebilmenizi sağlıyor.

Dikey ve yatay çizgilerle ekran performansının test edilebilmesini sağlayan yazılımın geliştiricisi, tüm testleri tek bir araçla yapmanızın, en gerçekçi sonucu vereceğini söylüyor. VGA ve WVGA ekranlarla başarıyla çalışan yazılımı kullanabilmek için .net 3.5 desteğinin cihazınızda bulunması gerekiyor. Programı burada yer alan SDN Download sayfalarından indirebilirsiniz.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title