Haberler

Down Sendromlu Doğukan'ın hayali gerçek oldu! Belediye, yağmayan karı ayağına getirdi

Güncelleme:

Tuzla Belediyesi Başkanı Şadi Yazıcı, annesinin çektiği videoda, kar yağmadığı için üzülen ve kar topu oynamak istediğini söyleyen Down Sendromlu Doğukan Canpolat'a kayıtsız kalamadı. Belediye ekipleri, yüksek rakımlı yerlerden topladığı karı, Doğukan'ın evine getirdi.

İstanbul Tuzla'da yaşayan Down Sendromlu Doğukan Canpolat, akranları sokakta kar topu oynarken mahallesine kar yağmadığı için kar topu oyunundan mahrum kaldı. Pencereden dışarı bakarak kar yağması ve oyun oynayabilmesi için dua etmeye başlayan Doğukan'ın durumuna üzülen annesi ise o anları kayda aldı.

BAŞKANIN BULDUĞU ÇÖZÜM HERKESİ ETKİLEDİ

Videoyu sosyal medya hesabından Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'yı etiketleyerek paylaşan anneye, belediye başkanından herkesi etkileyen bir çözüm geldi.

Down Sendromlu Doğukan'ın hayali gerçek oldu! Belediye, yağmayan karı ayağına getirdi

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, video ile kar yağmadığı için üzülen Down Sendromlu Doğukan Canpolat'ın isteğini yerini getirdi. Başkan Yazıcı, kar küreme ve yol açma çalışmaları için sahada bulunan ekiplere talimat vererek, yüksek rakımlı yerlerden kar toplamalarını istedi. Topladıkları karı, top haline getiren ekipler, Doğukan'a sürpriz yaptı.

Down Sendromlu Doğukan'ın hayali gerçek oldu! Belediye, yağmayan karı ayağına getirdi

"SİZİ ÇOK SEVİYORUM, İYİ Kİ VARSINIZ"

Kapıyı açtığında ellerinde kar topu ile ekipleri karşısında gören Doğukan'ın o anki mutluluğu kameralara saniye saniye yansıdı. Sokaktaki diğer çocuklar ve kendisine kar getiren ekiplerle kartopu oynayan Doğukan Canpolat, "Sizi çok seviyorum. Tuzla Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Teşekkür ediyorum. Herkes kendisine iyi baksın" diye konuştu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise sosyal medya hesabından o anları "Nasıl başladı? / Nasıl bitti?" sözleriyle paylaştı.

Down Sendromlu Doğukan'ın hayali gerçek oldu! Belediye, yağmayan karı ayağına getirdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title