Haberler

Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanı izle! TV8 Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı izle! Doğduğun Ev Kaderindir 41. bölüm izle!

Güncelleme:

Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanı izle! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 41. bölümü ardından Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanı da yayınlandı. TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanı izle! Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm özeti! Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümde neler olacak? TV8 Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı izle! Doğduğun Ev Kaderindir 41. bölüm izle! Doğduğun Ev Kaderindir konusu ve oyuncuları kimlerdir?

Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanı izle! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 41. bölümü ardından Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanı da yayınlandı. TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanı izle! Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm özeti! Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümde neler olacak? TV8 Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı izle! Doğduğun Ev Kaderindir 41. bölüm izle! Doğduğun Ev Kaderindir konusu ve oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar haberimizde…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 42. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi TV8 ekranlarında 41. bölümüyle yayınlandı. Dizi severler heyecan dolu 41. bölümün ardından şimdi de Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm için araştırmalarına başladılar. Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 41. BÖLÜMÜ İZLE!

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU NEDİR?

Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da onu yetiştiren annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Yıllardır iki taraf arasındaki dengeleri korumaya çalışırken, Zeynep gerçekte kim ve hangi ailesinin kızı olduğunu sorgulamaya devam eder. Bu, Zeynep'in cevabını bir türlü bulamadığı, yegâne sorudur. Doğum gününde Zeynep'in, erkek arkadaşından aldığı evlenme teklifi, öz annesini onu tamamen kaybetme korkusuna sürükler. Zeynep'e eski mahallesinden biriyle evlenmesi için baskı yapar. Artık Zeynep için öz annesinin fedakarlıklarının karşılığını ödeme vakti gelmiştir. Kaderi, onu yeniden doğduğu eve sürükleyecektir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR OYUNCULARI

Zeynep Göksu (Demet Özdemir): Avukat. Sakine tarafından doğurulmuş, Nermin tarafından büyütülmüş.

Mehdi Karaca (İbrahim Çelikkol): Mahallenin abisi. Zeynep'in rahmetli abisi Remzi'nin dostu.

Barış (Engin Öztürk): Avukat. Zeynep'in çalıştığı avukatlık firmasının kurucusu.

Bayram (Kazım Sinan Demirer): Zeynep'in babası.

Cemile (Elif Sönmez): Mehdi'nin küçük ablası.

Celal (Mehmet Korhan Fırat): Babası Veysi, Mehdi'nin babasını öldürmüş ve cezaevinde.

Emine (Naz Göktan): Zeynep'in mahalleden arkadaşı. Annesi Sultan bakkal.

Ekrem (Nail Kırmızıgü): Nermin'le evli. Zeynep'in ikinci babası kabul ettiği kişi.

Faruk Yılmazoğlu (Engin Hepileri): Zeynep'in eski nişanlısı.

(Kayra Zabcı): Cemile'nin kızı. Mehdi'nin yeğeni. Üniversite sınavlarına hazırlanıyor.

Kibrit (Helin Kandemir) : Lakabı Kibrit, asıl adı Dilara Çetin. Ailesi sevgi evine bırakmış, on bir yaşında oradan kaçmış. Sokakta yaşarken Mehdi ile tanışıp Mehdi'yi baba bilmiş.

Müjgan (Zeynep Kumral): Mehdi'nin büyük ablası

Nermin (Senan Kara): Zeynep'i büyüten ve okutan, ikinci annesi.

Nuh (Fatih Koyunoğlu): Mehdi'nin mahalleden dostu. Sonra Cemile ile evleniyor.

(Nurşim Demir): Mehdi'nin annesi.

Sakine Göksu (Zuhal Gencer Erkaya): Zeynep'in annesi.

Burhan Yeter (Teoman Kumbaracıbaşı): Mehdi'nin babasını öldüren kişinin oğlu. Müjgan'ın eski sevgilisi.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 42. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Doğduğun ev kaderindir Tv8 Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title