Haberler

Diyarbakırspor Eski Başkanı Yakut Birleşmeye Karşı

Diyarbakırspor eski Başkanlarından Dr.

Diyarbakırspor eski Başkanlarından Dr. Abdurrahman Yakut, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Diyarbakırspor'un birleşmesine karşı olduğunu söyledi.

Dr. Abdurrahman Yakut gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in Diyarbakirspor adı altında birleşme çağrılarına ben sıcak bakmadığını belirterek, "Nedenine gelince, isim değişikliğiyle birlikte Diyarbakırspor eski taraftar potansiyelini, eski şaşalı günlerini bulamayacak, geçmişi ve tarihi ile ilgili yaşadığı ve bu kente yaşattığı mucizelerle ilgili hiç bir geçmişi kalmayacak. Belediye başkanının, gerek Büyükşehir Belediyespor, gerekse ilçe belediyelerimizden Kayapınar Belediyespor'a verdiği desteğin, yardımların yarısını bu süreç zarfında Diyarbakırspor'a yapsaydı, bugün bu durumlara gelmezdi. Ben bu projenin Diyarbakırspor'a artı bir şey kazandıracağını ve bunun bir çözüm olacağını düşünmüyorum. Diyarbakırspor için açılmış olan bir soruşturma var, bu soruşturma sonucu adli makamlara iletilen gerekli önlemler, müeyyideler veya ceza uygulamaları yapıldığı takdirde, Diyarbakırspor'un gerek şahıslar, futbolcular, gerekse temlikler bazında ki borçlarının yüzde 85-90'nı kanunen silinmiş olacak. Bunların çoğunun hayali borçlar olduğu tespit edilecek" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Abdurrahman Yakut Osman Baydemir Diyarbakırspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title