Haberler

Erkek kardeşi tarafından katledilen Melek Aslan cinayetinin azmettiricisi Orhan Vatansever tutuklandı

Güncelleme:

Diyarbakır'da, erkek kardeşi Mustafa Aslan tarafından öldürülen Melek Aslan cinayetinin azmettiricisi olan eski sevgilisi Orhan Vatansever, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bir kadının kardeşi tarafından öldürülmesinde azmettirici olduğu iddia edilen kişi tutuklandı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca Melek Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, dün Sakarya'da olayın azmettiricisi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve kente getirilen Orhan Vatansever'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen Orhan Vatansever, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Erkek kardeşi tarafından katledilen Melek Aslan'ın azmettiricisi Orhan Vatansever tutuklandı

NE OLMUŞTU?

21 Ekim tarihinde Adıyaman'dan Diyarbakır'a gelen 21 yaşındaki Mustafa Aslan ablası olan 24 yaşındaki Melek Aslan'ı 4 kurşunla öldürmüş ve daha sonra yakalanmıştı. Olay sonrasında ise olayın azmettiren kişinin Melek Aslan'ın eski sevgilisi Orhan Vatansever olduğu ileri sürülmüş ve Vatansever hakkında yakalama kararı çıkmıştı. Daha önce 2 kez sevgilisi Melek Aslan'ı darbeden ve bu sebeple hakkında işlem başlatılarak uzaklaştırma kararı alınan Orhan Vatansever'in, ayrıldığı sevgilisi Melek Aslan'ın uygunsuz fotoğraflarını ailesine gönderdiği ve kardeşi Mustafa'yı ablasını öldürmesi için tahrik ettiği ortaya çıkmıştı.

Öte yandan, polis ekiplerince gözaltına alınan saldırgan Mustafa Aslan, hakimlikçe "kasten öldürmek" suçundan 22 Ekim'de tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Diyarbakır Yenişehir Sakarya Haberler

500

Yorumlar (14)

Selim Akyazı:

Kardeşe kim silahı temin etti. Babasının parmağı vardır. Onu silahla Diyarbakır’a otomobiliyle götüren arkadaşı organize suçun içindedir. Bildiğini devlet makamlarından gizlediği ve yardım yataklık suçundan en ağır cezayı almalı. Eski sevgili tahrik, tehdit, takip, iftira, hürriyeti tahdit suçu ve cinayete sebebiyetten en ağır sınırda ceza almalıdır. Baba ve taksi şoförü arkadaşı ceza almazsa benzer daha çok çok cinayet işlenir.

9
1
yanıtYanıtla
Hamza:

Akp alarmada merak etmeyin hepsi bist eder serbest kalırlar

yanıt1
yanıt0
EkSeS:

adam , cocugun damarina dokunmus bu kötü . . de . . Ben simdi birine desem '' Sen gerizekali ahmaksin ve nefes alman bile fazla bu dünyada , git sülaleni ve kendini öldür '' . bu adam gidip bunu yapsa , ben nekadar sucluyum ?Ozaman mahkemedeki hakimede :'' Sen adaleti , hak''ki , hukuku ve duygusal davranislari iyi ayirt edemiyorsun veya anlamiyorsun , en iyisi birak bu işi '' o hakim bu lafima inanip , birakirsa , yine işinden ettigim icin benmi sucluyum ?''azmettirme sucmu?'' tartişilir konu. . .

1
7
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Helal olsun hakime, affetmeyin böylelerini tutuklu yargılansınlar. Suç ortada zaten

6
0
yanıtYanıtla
Azmettirmek suçtur:

Kıza şiddet uygulamış o da terk etmiş. Adam da bunu kaldıramamış kendş öldürüp hapse girmek istememiş iftira atıp kardeşine namus cinayeti süsü verdirip öldürtmüş inşallah kardeşinden fazla ceza alır da emsal olur vicdanına sağlık hakim bey

2
2
yanıtYanıtla
Tarkan:

Gec kalınmış bi hareket Anlaşıldı adalet istiyen medyada günde ne getirsin.

3
0
yanıtYanıtla
mardinli:

Diyarbakır gibi güzel bir şehre bu insanlar yakışmıyor. .

3
0
yanıtYanıtla
amedli:

olay diyarbakırda yaşanmış olabilir ama hiçbiri diyarbakırlı değil biri sakaryalı diğerleri adıyamanlı diyarbakır büyükşehir olduğu için her ipini koparan buraya koşuyor

yanıt3
yanıt5
LİDER 21:

İnşallah gerekli cezayıda alır. Kardeşi kardeşe kırdırtan baş aktör bu iblis çünkü.

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet i:

Neden afetsin bravo Hakim Bey Bu haydutlar hak ettigi sekilde cezalandirilmali

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title