Haberler

Diyarbakır'da 2 Ayrı Patlamada 2 Kişi Yaralandı

Diyarbakır'da Terör Örgütü PKK Tarafından Döşendiği Tahmin Edilen Mayının Patlaması Sonucu Bir Köy Korucusu Ağır Yaralanırken, Çobanlık Yapan Bir Çocuğun da Bulduğu Metal Cismin Patlaması Sonucu Ağır Yaralandığı Bildirildi.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından döşendiği tahmin edilen mayının patlaması sonucu bir köy korucusu ağır yaralanırken, çobanlık yapan bir çocuğun da bulduğu metal cismin patlaması sonucu ağır yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Oyuklu köyünde geçici köy koruculuğu yapan Hüseyin Demir, PKK'lılar tarafından döşendiği tahmin edilen mayına basarak, ağır yaralandı. Lice Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapılan köy korucusu Demir daha sonra helikopterle Diyarbakır'a getirildi. Hayati tehlikesi bulunan köy korucusu, Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde kırsal alanda hayvanlarını otlatan Emrah Polat (13) isimli çoban, bulduğu metal bir cismi kurcalaması sonucu meydana gelen patlamada ağır yaralandı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesine alınan çobanın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

(AŞ-AŞ-GS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title