Haberler

3 çocuğunun annesini boğarak öldüren caninin ifadesi saç baş yolduracak cinsten: Alkollüydüm, hatırlamıyorum

Güncelleme:

Çorum'da tartıştığı dini nikahlı eşi Aslıhan Dal'ı boğarak öldüren Polat Hatal, sorgusunda alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını söyleyerek, "Hatırlamıyorum. Bir baktım ki eşim hareketsiz yatıyor. Çok pişmanım, neden böyle oldu anlamadım" dedi.

Dün saat 21.30 sıralarında Gülabibey Mahallesi'nde iddiaya göre, Polat Hatal ile dini nikahlı eşi Aslıhan Dal arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

EŞİNİ ÖLDÜRÜP POLİSE HABER VERDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Polat Hatal, eşini boğdu. Olaydan sonra polisi arayan Polat Hatal, eşini boğduğunu itiraf ederek, evden çıktı. İhbar üzerine adrese ekipler sevk edildi. Eve gelen polis ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. Sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde yatan Aslıhan Dal'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

TESLİM OLDU

Aslıhan Dal, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Polat Hatal ise polise giderek teslim oldu.

"BİR BAKTIM Kİ EŞİM HAREKETSİZ YATIYOR"

Gözaltına alınan şüpheli Polat Hatal'ın, sorgusunda alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını belirterek, "13 yıllık dini nikahla evliyiz. Daha önce de tartışmamız oldu. Olayın yaşandığı gece alkollüydüm. Çocuklar yan odada oyun oynuyordu. Yine aramızda eski mevzulardan başlayan tartışma çıktı. Sonrasını hatırlamıyorum. Bir baktım ki eşim hareketsiz yatıyor. Çok pişmanım, neden böyle oldu anlamadım" dediği belirtildi.

3 ÇOCUK, AİLE YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Öte yandan inşaatlarda çalıştığı ve hakkında pek çok suçtan sabıka kaydı olduğu öğrenilen Polat Hatal, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olay günü evde olan çiftin 3 çocuğu, aile yakınlarına teslim edilirken, yaşamını kaybeden Aslıhan Dal ise bugün kent merkezinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Sertan:

İçki neden haram şimdi anladınız mı.

14
3
yanıtYanıtla
Temel Hacı:

Içki içenler öldürüyor demek ki onca kadını

yanıt0
yanıt0
Hadsiz:

100 katile sorduk birçok popüler cevap aldık1 - erkekliğime sövdü2- Alkollüydüm hatırlamıyorum3- aldattı veya çocuk senden değil4- senden boşanacağım vs vs. komik komik hiç adliyenin önünden geçmemiş biri olarak çok aydınlatıyorsunuz beni

11
1
yanıtYanıtla
Hamit:

Dinimiz boşu boşuna alkolü haram kılmamış.

9
2
yanıtYanıtla
mr bean:

rezil mahluk

9
1
yanıtYanıtla
fathih:

içkiliydim hatırlamıyorum dediğine inanmayın şerefsiz kendini kurtarmanın peşinde . . . . bende yıllarca içki içtim midemde içki suyundan yer kalmıyor geri geri geliyordu o derecede yani . . kendimden başka kimseye zararım olmadı ama. . . . . . içkiliydim hatırlamıyorum diyenlere inanmayın yalan söylüyorlar .

4
2
yanıtYanıtla
Ali:

Bende icki cok ictim kimseye zararim olmaz sanirdim arabayida cok iyi kullaniyorum sanirdim ama hepsi trasmis kaza yapinca anladim ickinin zararinida ondan uzaklasinca anladim

yanıt1
yanıt0
Gün:

Pisi pisine ölüm. Yazık bu kadınlara , Allah kahretsin sizin gibileri yettiniz katiller.

4
1
yanıtYanıtla
G.yılmaz:

Seytanin sevdigi seylerden uzak durmazsaniz....seytan emeline ulasir!!!!.iyi dusunun bu yazdigimi.

3
2
yanıtYanıtla
?°°°/©°°°°:

Niye böyle oldu anlamadım diyor yaratık

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title