Haberler

Dilber Ay'ın çocukları miras yüzünden birbirine girdi, mezarı açtırılacak

Güncelleme:

29 Nisan'da hayatını kaybeden Dilber Ay'ın oğlu ve kızı arasında miras kavgası yaşandı. Yaşanan kavga sonrası Ay'ın kızı Filiz, annesinin mezarını açtırarak DNA testi yaptırmak istedi.

Türk sanat müziğinin usta isimlerinden Dilber Ay, 29 Nisan'da hayatını kaybetti. Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan Ay'ın çocukları miras yüzünden birbirine girdi. Nüfusta annesinin üzerinde kayıtlı olmadığını ve mirastan yararlanmak istediğini söyleyen Ay'ın kızı, annesinin mezarını açtırmaya karar verdi.

DİLBER AY'IN MEZARINI AÇTIRACAK

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Dilber Ay'ın kızı Filiz, nüfusta annelerinin üzerine kayıtlı olmadığını söyleyerek mirastan yararlanmak istedi. Filiz, Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş'ın mirastan kendilerine pay vermediklerini belirterek annesinin mezarını açtıracağını söyledi. Sinirlerine hakim olmayan Filiz, canlı yayında bağırarak küfür etmeye başladı. Filiz'i ise sunucular sakinleştirmeye çalıştı.

Dilber Ay'ın çocukları miras yüzünden birbirine girdi! Ay'ın mezarı açtırılacak

"NÜFUSTA ANNEMİN ÜZERİNE KAYITLI DEĞİLİZ"

Canlı yayına telefonla bağlanan Filiz, "İbrahim annemin üçüncü gününde gitti bir daha gelmedi. O gitmiş mirasına sığınıyor. Biz annemin üzerinde görünmüyoruz. Annemin üzerinde bir şeye de hak değiliz. Abim veriyor ama İbrahim beyin ne yapması lazım. Bizi takip etmesi lazım. Bizi bu duruma düşüren İbrahim Bey." dedi.

"MİRASIN DÖRTTE ÜÇÜ BANA KALDI"

Kız kardeşinin iddialarının ardından telefonla canlı yayına bağlanan abi Ünal ise "220 metre yerlerinizi vereceğim dedim ben size. Mirasın dörtte üçü bana kaldı. Allah için bir hak var. Ben hepsini niye alayım? 'Bir hak var İbrahim abi dedim arabayı sat' Annemin 15-20 bin TL borcu var 'Arabayı sat o borcu kapatalım, o evi sana vereyim. Düzce'deki 630 metre kare yeri bize ver' dedim. O da verdi. Ankara'daki daire ve arabayı İbrahim abiye verdim.Annemin de mezarını açtırmam." şeklinde konuştu.

Dilber Ay'ın çocukları miras yüzünden birbirine girdi! Ay'ın mezarı açtırılacak

"HAKKIM ZEHİR ZIKKIM OLSUN""

Kardeşlerin tartışmasının ardından sunucuların aramasıyla konuya dahil olan İbrahim Karakaş ise şunları söyledi "Dilber Ay rahmetli oldu, ertesi gün ben bunları topladım. 'Bakın yavrularım ben sizin babanınızım. Acı bizim acımız bizden başka kimse yanmaz' dedim. Ben koskoca Dilber Ay'ı kaybettim. Bana 22 senedir baba diyordu şimdi abi diyor. Ne abisi hayırdı? Dilber Ay öldükten iki gün sonra bana abi demeye başladılar. Ben onlara babalık yaptım. Miras Ümit'in o bölüştürecek ben değil. Kadın çocuklarına harcasın diye ben 15-20 TL'lik tişört giyiyordum. Ben bu evi satmaya kalksam 130-140 bin TL kalır. Arabayı satsam 46-47 bin TL. Onlara da kardeş başına 220 bin TL kaldı. Filiz'e hakkım zehir zıkkım olsun. Kadını (Dilber Ay) rezil ettiler ne gereği vardı."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Dilber Ay Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

ERENDERDİÇOK:

Ölmüş bir insanın mezarının açılması ve sırf miras için hoş karşılamıyorum. Allah rahmet eylesin güçlü bir sesdi sanatçımızdı nur içinde yatsın.

17
1
yanıtYanıtla
sinir:

ayip ayip hic utanmiyormusunuz Anneniz birakmis iste mirasinizi paylasin ne Kadar terbiyesizlik bir kiz evladi olarak hic insan Annecigine kiyarmi tekrar mezari actirip onu rahatsiz etmeye bir para icin ayip ayip

17
1
yanıtYanıtla
Avni:

yeşil gözlü kız yokmu

13
2
yanıtYanıtla
vedd:

ayıp be çok yazık valla

13
2
yanıtYanıtla
Tebrikler:

Azmış ya la mirass, bu hale gelmeye değermi ayıp

11
2
yanıtYanıtla
tursu:

zoruna gitmis gardas zoruna

yanıt6
yanıt1
adsız:

kadını zehirlediler mi acaba?

7
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bunların dini imanı para..!!

8
0
yanıtYanıtla
SİBER GÜÇ:

ÖYLE BİR İNSANA YAPILMAZ BU DAVRANIŞLAR BİR KİŞİ ÇIKSIN Kİ DİLBERAY İÇİN HAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DESİN ÇOĞU ERKEĞE ERKEKLİK ÖĞRETİRDİ ( BİLDİĞİMİZ ) KİŞİLİĞİ İLE

4
2
yanıtYanıtla
miras haram:

hiçç kimseye ne malk mülk nede para yani miras felan hiç bi şey bırakmıycaksın kendine yetecek kadar bir ev birde araba eline geçenide yiyip içip gezeceksin yoksa sonun böyle olur o kesinn. . . örneklerde çoookkk gördümm

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title