Haberler

Dilan Çiçek Deniz, Bekar Olduğu İçin Beğendiği Evi Tutamadı

Güncelleme:

'Çukur' dizisindeki çüretkar sahneleri ile adından söz ettiren güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, beğendiği evin sahibinden "Bekara ev yok" diyerek veto yedi.

Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli'yle partner olan Dilan Çiçek Deniz geçen günlerde iki yıldır beraber olduğu sevgilisi Okan Can Yantır'dan ayrıldı. İlişkinin bitme nedeni Dilan Çiçek Deniz'in dizide sevgilisini oynayan Aras Bulut İynemli ile öpüşme sahneleri.

Medyatava'nın haberine göre, ayrılık sonrası yeni ev arayışına giren oyuncu, Arnavutköy'de 3 katlı, özel dizayn edilmiş bir evi çok beğendi. Kirası 5 bin TL olan evi tutmaya karar veren Dilan Çiçek Deniz, son anda ev sahibinin vetosuyla karşılaştı.

''BEKARA EV YOK''

Dilan Çiçek Deniz, evde tek başına yaşayacağını söyleyince ev sahibi klasik söylemle ''Bekara ev yok'' dedi. Bu durum Dilan Çiçek Deniz'i çok şaşırttı.


''ABARTMAYA GEREK YOK''

Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı, Show TV'deki 'Çukur' dizisindeki ateşli öpüşme sahneleri çok dikkat çekmişti. Dilan Çiçek Deniz bu görüntüler hakkında "Aklıma mantığıma yatmayan, kalbime hitap etmeyen bir senaryo gelseydi, kabul etmezdim. Zaten Aras Bulut İynemli ile kamera karşısına geçeceğimi duyduğumda çok mutlu oldum. O sahneler abartıldığı kadar büyütülecek bir şey değil" demişti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aras Bulut İynemli Arnavutköy Okan Can Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Rambo:

Bu savali hep çiplak geziyor, buna biri elbise giymeyi örersin

5
0
yanıtYanıtla
Mıto:

abi ben ünlü olsam direk ev alırım 4-5 tane felen bunlar mal yemin ederim 5 bin tl kira 10 bin tl kira kafaları iyi mi bunların anlamadım

5
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ RIZA:

ÇOK SEKSİ KIZ NEMİ LAZIM

2
1
yanıtYanıtla
Velican:

parası mı yok ev alsın onun derdine de mi biz düşelim

2
0
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

:))))

yanıt0
yanıt0
Kiracı:

Yasaya göre bunu diyemez! Cezası var!

0
2
yanıtYanıtla
Fako:

Sen kim yasa kim? Adam istedigine evi verebilir zorunda değil.

yanıt0
yanıt0
Hasan:

Bu Kadinda çiplak hastalığı var

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title