Haberler

Didim Belediyespor, Söke'den 1 Puanla Döndü

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grup’ta Aydın derbisinde Sökespor ile Didim Belediyespor karşılaşması 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grup'ta Aydın derbisinde Sökespor ile Didim Belediyespor karşılaşması 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, erken bulduğu golle öne geçerken, Didim Belediyespor da ikinci devrede attığı golle maça eşitliği getirdi. 90 dakika sonunda takımlar puanları paylaştı.

Söke Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Aydınspor 1923 Başkanı Mehmet Fatih Atay ile Söke ve Didimli yöneticiler birlikte izledi. Aydın yerel derbisi öncesi Söke Belediyesi Şehir Bandosu, stadyum içerisinde mini konser verdi.

Karşılaşmada ilk etkili atağı yakalayan taraf Didim Belediyespor olurken, ceza sahası içerisinde topla buluşan İsmail Uluhan'ın sert şutunda, Söke kalecisi Erman direk dibine giden topa uzanarak topun ağlara gitmesini önledi, ardından da Söke savunması uzaklaştırdı. Bu pozisyonun devamında gelişen atakta sol kanattan çıkış yapan Sökespor'da Fikret Enhoş'un ortasında topla buluşan Mehmet Ali Moğul, topu ağlara göndererek, karşılaşmanın 5'nci dakikasında Söke takımını öne geçirdi. Golden sonra beraberlik golünü arayan mavi-beyazlılar Söke savunmasını ve kaleci Erman'ı geçemeyerek ilk yarıda golü bulamadı. İlk yarı ev sahibi Sökespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

"ABİ-KARDEŞ GOLÜ GETİRDİ"

Karşılaşmanın ikinci yarısına gol arayışlarıyla başlayan Didim Belediyespor, 51'nci dakikada Gökhan Bulut ile aradığı golü buldu. Sol kanattan Rıza Bulut'un ortasında ceza sahası dışında topu alan Gökhan Bulut da meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak, Didim Belediyespor'a beraberlik golünü getirdi. Beraberlik sonrası ataklarını sürdüren mavi-beyazlılar, üstünlüğü sağlayacak golü bulamazken, kırmızı-lacivertliler de Didim kalesinde gol aradı. 90 dakika sonunda başka gol olmayınca Sökespor ile Didim Belediyespor, 1'er puan alarak puanları paylaştı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Kurtbeyoğlu Süleyman Toyran Gökhan Bulut Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title