Haberler

Dha Yurt - Göle Atlayan Genç Kızı Kurtarmak İçin Seferber Oldular

ADANA'da Çatalan Batı Köprüsü'nden Seyhan Baraj Gölü'ne atlayan 19 yaşındaki Arzu Sarıaslan'ı kurtarmak için itfaiye, polis ve sağlık ekipleri seferber oldu. Genç kız, uzun uğraşlar sonucu sualtı polisi tarafından sudan çıkartıldı.

Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, taksiye binip Topalak Mahallesi tarafına giden Arzu Sarıaslan, Çatalan Batı Köprüsü üzerine gelindiğinde taksi şoföründen durmasını istedi. Otomobilden inen genç kız, hiçbir şey demeden köprüden Seyhan Baraj Gölü'ne atladı. Genç kızın atladığını gören taksi şoförü, durumu hemen polise ve 112 Acil'e bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekibi, genç kızın suyun üzerinde olduğu fark edip, itfaiyeden yardım istedi. Çatalan Batı Köprüsü'ne gelen İtfaiye ekipleri, Sarıaslan'ı sudan çıkartmak için can simidi attı ancak genç kız atılan can simidini tutmadı. Suyun üzerinde duran genç kızın yerini kaybetmemek için projektörle aydınlatan ekipler bu kez sualtı polisinden yardım istedi. Bot ile olay yerine gelen sualtı polisleri de genç kızın tutması için can simidi attı. Genç kızın ısrarla can simidini tutmaması üzerine botla iyice yaklaşan polis, Sarıaslan'ı uzanıp bota çekti. Bot ile kıyaya getirilen Sarıaslan, itfaiye erlerinin yardımıyla ambulansa taşındı. Soğuktan şoka girdiği gözlenen Sarıaslan, sağlık ekipleri tarafından ambulansta ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------

Olay yerindeki ambulans ve itfaiye aracı

İtfaiye aracının gelişinden görüntü

Arzu Sarıaslan'ın indiği taksiden görüntü

Suyun üzerinde duran Sarıaslan'dan görüntü

Köprü üzerindeki itfaiye erlerinden görüntü

İtfaiye erinin "Suyun üzerinde kal" diye bağırması

Sualtı polisinin botla genç kıza yaklaşması

Sualtı polisinin genç kızı bota alması

Genç kızın sedye ile taşınması

Genç kızın ambulanstaki görüntüsü

Taksi şoförünün olayı anlatması

Genel ve detay görüntüler

SÜRE: 02'34" - BOYUT: 156 MB

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ /ADANA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Baraj Gölü Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title