Haberler

CHP'den Hükümete Destek: AK Parti De Olsa Başka Parti De Olsa Destekleriz

Güncelleme:

CHP'li vekil İnce, Hollanda ve Almanya ile yaşanan krizle ilgili, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki biz Türk hükümetinin yanında oluruz. AK Parti de olsa başka parti de olsa destekleriz" dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Şu anda Hollanda, Almanya bizimle dalga geçiyor. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ile Almanya arasında problem olduğunda hiç kimsenin şüphesi olmasın ki biz Türk hükümetinin yanında oluruz. Onu destekleriz. AK Parti de olsa başka parti de olsa destekleriz" dedi.

"TÜRK HÜKÜMETİNİN YANINDA OLURUZ"

CHP'li Muharrem İnce, Yalova Cumhuriyet Meydanı'nda konuştu. Almanya ile yaşanan toplantı krizine ilişkin açıklamalarda bulunan CHP'li İnce, "2008 yılında TBMM'den bir kanun çıktı. Kanun şu; 'Yurt dışında, yurt dışı temsilciliklerde ve gümrük kapılarında propaganda yapılamaz' diyor. Biz, kendimiz yurt dışında propaganda yapmayı kanunla yasaklamışız. Şu anda Hollanda, Almanya bizimle dalga geçiyor. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ile Almanya arasında problem olduğunda hiç kimsenin şüphesi olmasın ki biz Türk hükümetinin yanında oluruz. Onu destekleriz. AK Parti de olsa başka parti de olsa destekleriz." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem İnce Hollanda Almanya Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title