Haberler

DHA muhabiri Haci Bozkurt, koronavirüsten hayatını kaybetti

Güncelleme:

DHA muhabiri olarak görev yapan 66 yaşındaki Haci Bozkurt, 20 gün önce rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede tedavi görüyordu. Bozkurt, bugün sabah karşı doktorların çabasına karşın hayatını kaybetti.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde uzun süredir DHA muhabiri olarak görev ve 20 gün önce rahatsızlanarak Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Haci Bozkurt, yapılan Kovid-19 testi pozitif çıkınca evinde karantinaya alındı. Karantina sırasında fenalaşan Bozkurt, daha sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYORDU

Hastanede bulunduğu süreçte durumu ağırlaşan Bozkurt, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Bozkurt, bugün sabah karşı doktorların çabasına karşın hayatını kaybetti.

Ölümü ile ailesi ve meslektaşlarını yasa boğan Haci Bozkurt'un cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Musa Peygamber Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahta Devlet Hastanesi Haci Bozkurt Koronavirüs DHA Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ali Alkan:

Meslekdaşım arkadaşım Hacı Bozkur'un vefatını öğrenmiş bulunuyorum.Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.Yattığı yer cenne olur inşallah.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title