Haberler

Üsküdar'da Seyyar Satıcı Kadını Bayıltan 2 Zabıta Açığa Alındı

Güncelleme:

Üsküdar'da izinsiz satış yaptığı için zabıtanın sert müdahalesiyle karşılaşan ve kamyonetin üzerinde bayılan kadın ile ilgili belediyeden açıklama geldi. Belediye, 2 zabıtanın açığa alındığını açıkladı.

İstanbul Üsküdar'da, dün akşam saatlerinde kamyonetin kasasında seyyar sebze satışı yapan Reyhan K.'ya Üsküdar Zabıta ekipleri müdahale etti. Tezgah olarak kullandığı kamyonetteki sebze ve tartı aletlerini vermek istemeyen Reyhan K. ile zabıta ekipleri arasından arbede yaşandı.

KAMYONETİN KASASINDA BAYILDI

Zabıta ekipleri, kamyonetteki malzemeleri aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Reyhan K. ise kamyonetin kasasında bayıldı.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Olay yaşanırken çevreden geçen bir kişi o anları saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydetti. Görüntülerin sosyal medya yayınlanıp çok kişi tarafından paylaşılmasının ardından Üsküdar Belediyesi olaya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

2 ZABITA MEMURU AÇIĞA ALINDI

Üsküdarlı esnaf tarafından 'izinsiz satış' yapıldığı ihbarının gelmesi üzerine zabıta ekiplerinin harekete geçtiğinin belirtildiği açıklamada, "Yasalar çerçevesinde izinsiz satışa müdahale eden ekiplerimize, Şakir Ö. ve yanındaki Reyhan K. tarafından fiziki müdahalede bulunulmuş ve yaşanan arbedede, bir zabıta memurumuz bıçakla elinden yaralanmıştır. Bu şahıslardan Reyhan K.'nin soruşturması, Şakir Ö.'nün daha önce de görevli zabıta memurlarına bıçakla saldırı gerçekleştirmesi nedeniyle almış olduğu ve ertelenen 9 ay 10 günlük hapis cezası bulunmaktadır. Şahısların benzer bir suçu alışkanlık haline getirdikleri, adam yaralamadan daha önce ceza almış olmaları ve zabıta memurumuzu yaralayan bıçağın polis tutanağına göre bu şahıslara ait olduğu halde; Üsküdar Belediyesi olarak, soruşturma sonuçlanana kadar kavgaya karışan 2 zabıta memurunun açığa alındığını kamuoyuna duyurmak isteriz. Zabıta memurlarımıza saldıran şahıslar hakkında da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gerekli şikayet yapılmıştır." denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Belediyesi 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title