Haberler

Devlet Bahçeli'nin çalışma odasından yeni fotoğraf: Masadaki iki ufak dambıl dikkat çekti

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çalışma odasında çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Gençlik fotoğraflarının yanı başında durduğu odada iki tane de ufak dambıl yer alıyor.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, genel merkez binasındaki çalışma odasında çekilen yeni bir fotoğrafı paylaşıldı. MHP Lideri'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek tarafından paylaşılan fotoğrafta, odadaki ayrıntılar dikkatlerden kaçmadı.

KOLONYA, DAMBIL VE GENÇLİK FOTOĞRAFLARI

Koronavirüs tehlikesine karşı masasında limon kolonyası bulunduran Devlet Bahçeli'nin hemen arkasında iki adet dambılın olduğu görüldü. Yıldıray Çiçek'in "Medyada Düşürülmüş Maskeler" kitabını okuyan Devlet Bahçeli'nin çalışma masasının yanında bazı gençlik fotoğrafları da var.

Devlet Bahçeli'nin çalışma odasından yeni fotoğraf: Gençlik fotoğrafları ve iki ufak dambıl dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yıldıray Çiçek Devlet Bahçeli MHP Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500

Yorumlar (22)

PSİKOLOHP:

ŞU ADAM TÜRKİYENİN KADERİNİ BELİRLEMEKTEDİR. TAM BİR VATANSEVER.

28
73
yanıtYanıtla
KIZILELMA:

ALLAH ÖMRÜNE BEREKET DAVANA DESTEK VERSİN KOCA REİS

19
61
yanıtYanıtla
Bize her yer...:

Kitap okuyorum gibi Çek :)))

52
7
yanıtYanıtla
Bize her yer...:

Hiç kitap okuyan insanların kitap okuyormuş gibi kendini gösterme merakı içinde olan bir okuyan olmaz var sa o okuyan değildir

40
16
yanıtYanıtla
patoz:

Kurduğun cümleye bakılırsa sen de okumuyorsun.

yanıt0
yanıt0
TR:

Sen kurduğun cümleye bir bak önce.

yanıt11
yanıt4
NE ALAKA:

KAS YAPACAK DEGIL YA FIZYOTERAPI IÇINDIR

24
0
yanıtYanıtla
Aaaa:

Bahçeli devleti yönetimiyor birşey bilmiyor. Masasındakiler dikkatimi çekmesine gerek yok

12
7
yanıtYanıtla
dolunay:

o kitaptan tek satır bile okumadığı ayan beyan ortada sadece poz vermiş

16
3
yanıtYanıtla
AYY KOLUM AYYYY:

Biri kitap okur gibi, bir digeri imza atarmis gibi, kimi dondurma yermis gibi, kimileri de trene binermis gibi pozlar veriyor valla. . . Ben ise klavyemde yazarmis gibi poz veriyorum ama aslinda hic birsey yazmiyorum.

yanıt7
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title